-- OGLAŠEVANJE --

Psom prijazna občina

-- OGLAŠEVANJE --

Občina je prijazna mladim, invalidom, morda še komu, v Zagorju pa se bodo pohvalili še z naslovom Psom prijazna občina.

Kinološko društvo Zagorje pripravlja prireditev z istoimenskim naslovom. Začelo se bo s pohodom, ki je obenem tudi dobrodelen, saj bodo namesto štartnine zbirali hrano, stare odeje, posode in povodce za pasje najdenčke iz Zagorja.

Klara Sotenšek iz društva je povedala, da bodo na samem pohodu motivirali obiskovalce naj v bližnji okolici odstranijo pasje iztrebke in tako naredijo korak proti ne-lastnikom psov, ki jih iztrebki motijo.

Pohod bo sestavljen iz 5 info točk in vsaka ima svojo temo. Začetek bo pred trgovino Imperial pet v Zagorju, do trgovskega centra Spar, na Ruardi, v Europark in zadnja točka vadišče Kinološkega društva Zagorje, kjer se bo prvi pohod tudi končal.

Risarski in fotografski natečaj, še lahko sodelujete!

Skupaj z Mladinskim centrom Zagorje in Društvom prijateljev mladine, so kinologi organizirali risarski in fotografski natečaj na temo 'Pes, moj prijatelj'. Najboljše slike in risbe bodo seveda nagrajene. Natečaja se zaključita v sredo 27.5.2015.

Zmagovalce bodo razglasili na dan prireditve, 30. maja ob 12. uri v društvu.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --