4.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoPrvi v Sloveniji v roke Radečanom

Prvi v Sloveniji v roke Radečanom

Franci Čeč

Zdravstveni dom Radeče je bil prvi zdravstveni zavod v Sloveniji, ki je prejel certifikat Družbeno odgovoren delodajalec. Kot je ob tej priložnosti izpostavil Franci Čeč, direktor ZD Radeče, je skrb za zaposlene še posebej pomembna v času epidemije koronavirusa: ”Naše delo se je v tem času močno spremenilo. Zavedamo se, da je bitka s koronavirusom tek na dolge proge in da še potrebujemo fizično in psihično kondicijo. Za zaposlene tako vsak dan na naši spletni strani objavimo članek s področja pozitivne psihologije, s čimer želimo spodbujati samozavest, optimizem, upanje in psihološko odpornost.”

Kot ocenjuje vodstvo radeškega zdravstvenega doma se zlasti na področju zaposlovanja s pomočjo družbene odgovornosti povečujejo pripadnost, vključenost, udeležba, inovativnost in morala zaposlenih. “Manj je absentizma in fluktuacije, izboljša se varnost in zdravje zaposlenih,” našteva spremembe prvi mož ZD Radeče, ki skupaj s svojimi sodelavci med drugimi zaznava tudi boljši odnos z lokalno skupnostjo in povečan ugled zavoda.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...