28.4 C
Trbovlje
nedelja, 25. julija 2021
ZON.siAktualnoPrometna nesreča na mostu, polovična zapora ceste

Prometna nesreča na mostu, polovična zapora ceste

V križišču na glavni zasavski cesti tik pred mostom proti Zagorju se je pripetila prometna nesreča. Na PP Trbovlje so nam povedali, da je trenutno cesta še polovična zaprta, kaj se je zgodilo pa bodo informacije podali na PU Ljubljana.

Počasi in previdno!

DOPOLNITEV

Po informaciji, ki smo jo prejeli od PU Ljubljana se je danes, nekaj po 16. uri na glavni cesti od Litije proti Zagorju, v križišču z regionalno cesto (most čez Savo)  zgodila prometna nesreča, v kateri  sta  bila  udeležena  44-letni  voznik  osebnega vozila in 31-letni motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri zavijanju levo v smeri  Zagorja  odvzel  prednost  motoristu,  ki  je pripeljal iz nasprotne smeri. Pri  tem  se  je  motorist  huje  telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom  je  bil  odpeljan najprej v SB Trbovlje, nato pa v UKC Ljubljana, njegovo   življenje ni ogroženo. Policisti so opravili  ogled in nadaljujejo  z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...