12 C
Trbovlje
četrtek, 5. oktobra 2023
ZON.siAktualnoPriznanje prostovoljcem Medgeneracijskega središča

Priznanje prostovoljcem Medgeneracijskega središča

Mladi prostovoljci, izvajalci aktivnosti v Medgeneracijskem središču Zagorje ob Savi prejeli priznanje za promocijo učenja in znanja odraslih. Priznanje bodo podelili maja 2017.

Vsako leto od 15. septembra do 14. oktobra Andragoški center Slovenije išče navdihujoče primere vseživljenjskega učenja in javnosti za zgled postavi posameznike, skupine in organizacije, ki v učenje in izobraževanje veliko vlagajo in zato tudi dosegajo uspehe. Dobitniki v kategoriji učeča se skupina so prostovoljci Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi.

“Skupina sedmih mladih prostovoljcev je s svojim aktivnim angažmajem dokazala, da lahko v lokalnem okolju s pozitivnim odnosom, veliko dobre volje in sodelovanjem z različnimi generacijami, uspejo pospešiti iskanje prve zaposlitvene priložnosti,” so z opisom prepričali strokovno komisijo. Priznanja bodo podeljena na Nacionalnem odprtju Tedna vseživljenjskega učenja, 12. maja 2017, v Trbovljah.

Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi deluje pod okriljem Mladinskega centra Zagorje od leta 2013. Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi je v Zagorju dobro poznano, ljudje se vse bolj pogosto udeležujejo brezplačnih aktivnosti, ki so jim na voljo v središču.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Štiri stanovanja, najcenejše 9000 evrov, najdražje 25 tisočakov

Kar štiri stanovanja v isti stavbi so naprodaj. Občina Hrastnik bo v zasebne roke prodala nepremičnine na naslova Cesta 1. maja 44 v Hrastniku.  Stanovanje...