-- OGLAŠEVANJE --

Priznanje prostovoljcem Medgeneracijskega središča

Mladi prostovoljci, izvajalci aktivnosti v Medgeneracijskem središču Zagorje ob Savi prejeli priznanje za promocijo učenja in znanja odraslih. Priznanje bodo podelili maja 2017.

-- OGLAŠEVANJE --

Vsako leto od 15. septembra do 14. oktobra Andragoški center Slovenije išče navdihujoče primere vseživljenjskega učenja in javnosti za zgled postavi posameznike, skupine in organizacije, ki v učenje in izobraževanje veliko vlagajo in zato tudi dosegajo uspehe. Dobitniki v kategoriji učeča se skupina so prostovoljci Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi.

“Skupina sedmih mladih prostovoljcev je s svojim aktivnim angažmajem dokazala, da lahko v lokalnem okolju s pozitivnim odnosom, veliko dobre volje in sodelovanjem z različnimi generacijami, uspejo pospešiti iskanje prve zaposlitvene priložnosti,” so z opisom prepričali strokovno komisijo. Priznanja bodo podeljena na Nacionalnem odprtju Tedna vseživljenjskega učenja, 12. maja 2017, v Trbovljah.

Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi deluje pod okriljem Mladinskega centra Zagorje od leta 2013. Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi je v Zagorju dobro poznano, ljudje se vse bolj pogosto udeležujejo brezplačnih aktivnosti, ki so jim na voljo v središču.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --