21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoPriznanje prostovoljcem Medgeneracijskega središča

Priznanje prostovoljcem Medgeneracijskega središča

Mladi prostovoljci, izvajalci aktivnosti v Medgeneracijskem središču Zagorje ob Savi prejeli priznanje za promocijo učenja in znanja odraslih. Priznanje bodo podelili maja 2017.

Vsako leto od 15. septembra do 14. oktobra Andragoški center Slovenije išče navdihujoče primere vseživljenjskega učenja in javnosti za zgled postavi posameznike, skupine in organizacije, ki v učenje in izobraževanje veliko vlagajo in zato tudi dosegajo uspehe. Dobitniki v kategoriji učeča se skupina so prostovoljci Medgeneracijskega središča Zagorje ob Savi.

“Skupina sedmih mladih prostovoljcev je s svojim aktivnim angažmajem dokazala, da lahko v lokalnem okolju s pozitivnim odnosom, veliko dobre volje in sodelovanjem z različnimi generacijami, uspejo pospešiti iskanje prve zaposlitvene priložnosti,” so z opisom prepričali strokovno komisijo. Priznanja bodo podeljena na Nacionalnem odprtju Tedna vseživljenjskega učenja, 12. maja 2017, v Trbovljah.

Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi deluje pod okriljem Mladinskega centra Zagorje od leta 2013. Medgeneracijsko središče Zagorje ob Savi je v Zagorju dobro poznano, ljudje se vse bolj pogosto udeležujejo brezplačnih aktivnosti, ki so jim na voljo v središču.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...