21.3 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoPriložnost za mlajše od 30 let

Priložnost za mlajše od 30 let

Odprto je javno povabilo za usposabljanje na delovnem mestu pri delodajalcih iz vse Slovenije za brezposelne, mlajše od 30 let, ki so najmanj 3 mesece prijavljeni med brezposelnimi.

Upravičeni do dodatka za aktivnost in prevoz

Usposabljanje traja dva ali tri mesece. V 3-mesečno usposabljanje se lahko vključijo le mladi iskalci prve zaposlitve. Usposabljanje poteka brez delovnega razmerja, pod vodstvom mentorja, ki ga zagotovi delodajalec. Udeleženci usposabljanja so upravičeni do dodatka za prevoz, ki znaša 0,13 evra za kilometer, in dodatka za aktivnost, ki znaša 3 evre na uro za vsako uro udeležbe na usposabljanju. Za tiste, ki prejemajo nadomestilo za brezposelnost, dodatek za aktivnost znaša 1,5 evra na uro.

Po zaključenem usposabljanju delodajalec izroči udeležencu poročilo o uspešnosti, z opisom pridobljenih veščin, znanj in spretnosti. Javno povabilo je odprto do razdelitve razpoložljivih sredstev, najdlje do 30. novembra 2018.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...