21.2 C
Trbovlje
ponedeljek, 29. maja 2023
ZON.siAktualnoPriložnost za delo v zasavskem podjetju z desetletji tradicije

Priložnost za delo v zasavskem podjetju z desetletji tradicije

Podjetje Omahen Transport že dobrih 30 let skrbi za prevoz, skladiščenje in s tem povezane storitve za domače in tuje naročnike. Začetki podjetja izvirajo iz samostojnega podjetništva, ki je skozi leta razvoja preraslo v podjetje s 50 zaposlenimi.

“Gospodarske krize, prelome, negativne spremembe v podjetništvu zaznamo kot nove izzive, s katerimi se spoprijemamo in iščemo dobre rešitve zase in naše poslovne partnerje,” pravijo v družinskem podjetju, kjer so uspešno prebrodili tudi čas epidemije in optimistično zrejo v negotovo prihodnost. Vanjo bi radi šli okrepljeni z novimi močmi, zato iščejo nove sodelavce.

Priložnost za delo v urejenem okolju

Trenutno imajo odprto prosto delovno mesto za voznika tovornega vozila v mednarodnem prometu. V urejeno delovno okolje za redno in stimulativno plačilo vabijo kandidate, ki bi skrbeli za prevzem in dostavo blaga v mednarodnem prometu, med naloge voznika pa sodijo tudi prevzem in preverjanje transportne dokumentacije, vodenje evidenc ter skrb za vzdrževanje in čistočo vozila.

Kandidati morajo imeti opravljen vozniški izpit C in E kategorije, zaželeno pa je, da so natančni, fleksibilni in sposobni timskega dela. V podjetju za prosto delovno mesto ponujajo zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja.

Prijave sprejemajo po elektronski pošti na naslov bostjan@omahen-transport.si, za več informacij pa se lahko obrnete na telefonsko številko 041 573 573.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zaprtje hrastniškega bazena letos 3 tedne prej kot ponavadi

Bazen Hrastnik, ki deluje pod okriljem javnega zavoda KRC Hrastnik, bo letos - iz več razlogov - svoja vrata zaprl predčasno.  Tokrat bo bazen zaprt...
X