22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoPriložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Priložnost za delo v Dewesoftu. Te zanima?

Trboveljsko podjetje Dewesoft ves čas išče nove sodelavce. V 20 letih kar so na trgu večajo svoje prostore, število zaposlenih in seveda tudi dobiček.

Poleg 120 zaposlenih v Trbovljah nudijo tudi študentsko delo. V svoje vrste bi trenutno z veseljem sprejeli razvijalca spletnih strani, seveda z željo, da bi kasneje sklenili dolgoročno sodelovanje, torej redno zaposlitev.

Povečali se bodo za dve nadstropji

Kot je znano, Dewesoft gradi novo parkirno streho, obstoječi objekt podjetja pa bodo nadgradili še z dvema dodatnima nadstropjema. Pridobili bodo kar 700 kvadratnih metrov, novi prostori pa so namenjeni boljšim pogojem za delo in možnost širitve podjetja.

»Dobro počutje in zadovoljstvo sodelavcev je v Dewesoftu na prvem mestu, zato investiramo v infrastrukturo in izobraževanja, organiziramo številne aktivnosti ob delu ali v popoldanskem času in si vzamemo čas za sodelavce. Kajti ni boljšega občutka, kot če imaš rad ljudi, s katerimi delaš.« (Helena Lapi, Dewesoft)

 

V trboveljskem visokotehnološkem podjetju svojim sodelavcem nudijo priložnost vstopa v solastništvo podjetja. Delovni čas je fleksibilen, karierna pot usmerjena, prav tako dodelan mentorski sistem in možnost rednega napredovanja ter učenja. Lastniki se zavedajo, da z vložkom v zdravje in zadovoljstvo zaposlenih pridobijo vsi. Zato imajo vsak teden na sporedu športne aktivnosti, lastno jedilnico in kuhinjo z vrhunskim kuharskim mojstrom, kotičke z brezplačno kavo, zdrave zajtrke in dogodke za zaposlene ter družine …

Velik plus zaposlenim v Dewesoftu pa so neverjetne karierne priložnosti sodelovanja z vrhunskimi strankami kot so NASA, ESA, Dailmer, SpaceX, Bayer, Honeywell, GM, Boeing, Harley Davidson, Porsche …ter delo z vrhunsko opremo.

Več informacij najdete na www.dewesoft.com

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...