-- OGLAŠEVANJE --

Premoženje za četrt milijona že razprodali

-- OGLAŠEVANJE --

Stečajni upravitelj hrastniškega GD-ja Benjamin Pačnik je v zadnjih mesecih je odprodal premoženje v skupni višini dobrih 250.000 evrov.

Za sklop manjših gradbenih strojev je upravitelj iztržil 3.500 evrov, za vozilo znamke Mercedes Benz pa kupnino v višini 8.266 evrov.

Forstek odštel 240.000 evrov

Skladišče s pomožnim objektom ter pripadajočimi zemljišči in komunalno ureditvijo, na naslovu Cesta VDV brigade 12 na Dolu pri Hrastniku, je stečajni upravitelj septembra prodal na javni dražbi podjetju Forstek za 242.310 evrov. Okrožno sodišče v Ljubljani je ta teden izdalo sklep o izročitvi nepremičnine kupcu.

“Z nakupom objekta smo si zagotovili možnost širitve v prihodnosti, kratkoročnih planov za ta objekt nimamo. Na tem delu pride najprej na vrsto ureditev infrastrukture,” nam pove Boleslav Kmet, direktor podjetja Forstek.

Odprodaja premoženja se nadaljuje

Še vedno so v teku postopki prodaje skladiščnih prostorov nekaj gradbenih strojev in zemljišča v poslovni coni HE Boštanj.

V okviru neunovčene stečajne mase ostajajo upravna stavba podjetja, poslovni prostor v pritličju stavbe Titanik, skladiščni prostor v kleti trgovskega objekta Spar Hrastnik, dve stanovanji, samski dom s pripadajočimi zemljišči, stavbno zemljišče v Sevnici in pa industrijski kompleks Betonarna na naslovu Cesta 1. maja 47 v Hrastniku. V neunovčeni stečajni masi sta še paket vrednostnih papirjev v višini 409.944 evrov ter številni stroji in oprema v tržni vrednosti 198.400 evrov.

SORODNI ČLANKI:

Ugasnil tudi hrastniški gradbinec

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po malenkost hladnejšem vikendu je znova pritisnilo

"Na urgentnem centru sicer beležimo 30 odstotni porast obiska, ki pa ni posledica vročinskega vala," je s pojasnilom pričela vršilka dolžnosti strokovne direktorice in...
-- OGLAŠEVANJE --