24 C
Trbovlje
torek, 28. septembra 2021
ZON.siAktualnoPOZOR: Vlamljajo v stanovanjske kleti

POZOR: Vlamljajo v stanovanjske kleti

V zadnjih dneh sta se zgodila dva vloma v klet v Trbovljah. Ali gre za povezana dogodka, smo preverili na policiji, kjer pojasnjujejo, da policija vedno preverja ali so dogodki morebiti povezani, “vendar v tem primeru zbiranje obvestil še poteka zato tega še ne moremo potrditi ali ovreči,” odgovorijo na PU Ljubljana. 

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

Sobota, 22. 5. 2021

– policisti so vozniku osebnega vozila zasegli večje število nabojev, za katere ni imel ustrezne listine. Zoper kršitelja bo uveden hitri postopek.

Nedelja, 23. 5. 2021

– policisti so bili obveščeni o prometni nesreči s pobegom v Zagorju, kjer naj bi neznani voznik z osebnim vozilom trčil v ograjo in s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 1.100 evrov materialne škode. Policisti so povzročitelja izsledili zoper njega sledi hitri postopek

PP Trbovlje

Petek, 21. 5. 2021

–  v  popoldanskem času so intervenirali v gostinskem lokalu v Trbovljah, kjer se je občan nedostojno  vedel do gostov, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

–  v večernem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah in kršitelju izrekli globo.

–  v večernem času so občanki zasegli neznano snov za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo zoper njo izveden prekrškovni postopek.

–  v nočnem času so intervenirali v Trbovljah, kjer je občan razbijal po oknu in vratih stanovanja, zaradi česar mu je bila izrečena globa.

Sobota, 22. 5. 2021

–  obveščeni  so bili o tatvini iz trgovine, katero je izvršil neznanec dne 20. 5. 2021, ki je iz prodajnih polic odtujil artikle v vrednosti približno 1.000 evrov. Policisti še zbirajo obvestila.

– v nočnem času so intervenirali zaradi glasne glasbe, zaradi česar je bilo kršitelju izrečeno opozorilo.

Nedelja, 23.5. 2021

–  obveščeni so bili v vlomu v klet v Trbovljah, katero je izvršil neznanec v času od 20. 4. 2021 in iz kleti odtujil žensko kolo znamke Scott. Škoda znaša okoli 700 evrov.

Ponedeljek, 24.5. 2021

–  V Trbovljah je neznani storilec vlomil v klet in odtujil snežno frezo. Lastnika je oškodoval za okoli 900 evrov.

PP Zagorje ob Savi

Petek, 21. 5. 2021

–  Policisti so v jutranjih urah obravnavali kršitev javnega reda in miru. Ker se kršitelj, ki je bil pod vplivom prepovedanih substanc, kljub ukazu policistov ni umiril in še naprej kršil je bilo zoper njega odrejeno pridržanje. Kršitelju je bil izdan tudi plačilni nalog.

– Policisti so bili obveščeni o  nepravilno parkiranem osebnem vozilu. Na vozilo je bilo izdano obvestilo o prekršku.

– V nadaljevanju so obravnavali prometno nesrečo z majhno materialno škodo na parkirišču trgovskega centra v Zagorju ob Savi. Policisti so skladno z  določili ZPrCP izdali obvestilo o odstopu. In prometno nesrečo z materialno škodo na parkirišču  in pobegom povzročitelja. Zoper pobeglega voznika sledi ustrezen ukrep.

– Policisti so bili obveščeni tudi o izgubi mobilnega telefona znamke Samsung na območju Zagorja ob Savi. Poštenega najditelja pozivamo, da se zglasi na najbližji policijski enoti ali pokliče na brezplačno številko 113.

Sobota, 22. 5. 2021

– V dopoldanskem času so policisti obravnavali dve prometni nesreči v prvi je mladoletni kolesar zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v osebno vozilo. Zoper povzročitelja sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče. In prometno nesrečo s pobegom povzročitelja, ki je trčil v parkirano vozilo na enem od parkirišč v Zagorju ob Savi.

– Obravnavali so tudi poškodovanje osebnega avtomobila, pri katerem je neznani storilec poškodoval lak vozila.

– V popoldanskem času pa so policisti občanu Zagorja ob Savi zasegli snov, za katero obstaja sum na prepovedano drogo. Po opravljeni analizi sledi zoper kršitelja ustrezen ukrep.

– V večernem času pa so policisti na območju Kandrš obravnavali prometno nesrečo u udeležbo divjadi. Policisti so skladno z določili ZPrCP izdali obvestilo o odstopu.

Ponedeljek, 24.5.2021

– obravnavali so prometno nesreče z materialno škodo na območju Orehovice.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Janez Janša na “raufnk” ja, pred medije ne

Po tem, ko se je predsednik vlade Janez Janša v sklopu vladnega obiska že včeraj mudil v Zasavju in splezal na najvišjo zasavsko atrakcijo...