-- OGLAŠEVANJE --

POZOR: Vlaki bodo zamujali tudi več kot pol ure!

-- OGLAŠEVANJE --

Na železniški progi Ljubljana-Dobova vlaki spet zamujajo, in to tudi po več kot pol ure. Tokrat je razlog za čakanje zapora enega tira dvotirne proge ali celo popolna zapora proge zaradi vzdrževalnih del. Glede na obvestilo na uradni spletni strani Slovenskih železnic gre nejevoljo uporabnikov železniškega prometa pričakovati v tem in tudi prihodnjem tednu.

Po podatkih Slovenskih železnic je bilo treba to popoldne v Zagorju na vlak čakati dodatnih 35 minut.

“Zaradi vzdrževanja, obnov in nadgradenj javne železniške infrastrukture se vsa dela usklajujejo z različnimi izvajalci in načrtujejo za tri mesece vnaprej,” navajajo na Slovenskih železnicah. Po teh napovedih bodo na relaciji Dobova – Ljubljana progo na različnih odsekih vzdrževali vsaj do prihodnje sobote, 16. aprila.

Kot je razvidno, bodo zapore enega tira dvotirne proge jutri in v petek na relaciji Sava-Litija od 7.40 do 13.20, prav tako pa tudi ob koncu tedna. V soboto bo zaradi vzdrževalnih del zapora levega tira od 9. do 12. ure in zapora desnega od 12. do 15. ure.

Tako je tudi v prihodnjih dneh še mogoče pričakovati daljše zamude pri odhodih vlakov z zasavskih železniških postaj. To popoldne je bilo denimo po podatkih Slovenskih železnic v Zagorju ob Savi na vlak treba čakati dodatnih 35 minut, zato se je v izogib slabi volji nemara najbolje na pot odpraviti s kakšnim vlakom prej, kot bi se sicer.

Zapore proge in zamude tudi še v prihodnjem tednu

Z deli bodo železničarji nadaljevali tudi prihodnji teden, in sicer se od ponedeljka do vključno četrtka obeta zapora levega tira na odseku Kresnice-Laze med 7.50 in 13.35, medtem ko bodo v soboto, 16. aprila med 7.30 in 14.00 zaprli desni tir Litija-Kresnice.

Za kasnejše obdobje, torej po velikonočnih praznikih, podatkov o načrtovanih zaporah še ni.

SORODNI ČLANKI:

Se je že začelo: Zamude vlakov med Zagorjem in Trbovljami v vse smeri

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --