19 C
Trbovlje
nedelja, 4. junija 2023
ZON.siAktualnoPOZOR: Poostren nadzor nad hitrostjo

POZOR: Poostren nadzor nad hitrostjo

Policisti bodo do 25. avgusta na območju celotne države poostreno nadzirali hitrost. Kar smo vozniki lahko videli že včeraj, ko je po Zasavju dobesedno mrgolelo policijskih kontrol – tako na Zasavski cesti, kot v vseh treh mestnih središčih.

V Trbovljah so policisti obravnavali tatvino plastenke z gorivom, katero je neznani storilec odtujil iz ograjenega prostora z generatorjem ter lastnika oškodoval za približno 30 evrov.

V  Hrastniku so policisti obravnavali tatvino nezaklenjenega moškega kolesa znamke  Muddy  fox  bele  barve,  katerega  je  neznani storilec odtujil iz stopnišča  stanovanjskega bloka in lastnika oškodoval za približno 300 evrov.

Ob tem pa policisti opozarjajo, da naj lastniki svoja kolesa ustrezno zavarujejo s primerno ključavnico oziroma naj jih zaklenejo v kolesarnico ali klet.

V Trbovljah so policisti intervenirali zaradi družinskega spora, pri katerem je moški zmerjal partnerko in ji grozil. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in mira.

V Trbovljah so policisti obravnavali tujca za katerega je bilo ugotovljeno, da se v predpisanem roku ni prijavil za bivanje v Sloveniji. Policisti so mu zaradi kršitve Zakona o prijavi prebivališča izrekli globo.

Policisti  v  Trbovljah  so  pri  kontroli prometa kontrolirali voznika, za katerega  je  bilo  ugotovljeno,  da je vozil osebni avtomobil brez  veljavnega  vozniškega  dovoljenja.  Na  podlagi  Zakona  o  pravilih cestnega  prometa  so  mu  osebni  avtomobil  zasegli,  zoper  kršitelja pa napisali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Dirka na Katarino – zaprte bodo ceste po Trbovljah

Jutri bo v Trbovljah potekalo tradicionalno tekmovanje športnih avtomobilov na Katarino, ki ga organizira društvo Magnet. Vabljeni na ogled dirke in razstave starodobnih vozil....
X