-- OGLAŠEVANJE --

Pozor! Julija in avgusta velja poletni delovni čas

Zasavske knjižnice so z začetkom julija spremenile delovni čas obratovanja na poletnega, ki bo trajal do konca avgusta.

-- OGLAŠEVANJE --

Da pri spremembi delovnega časa ne gre za manj izposoj, nam je pojasnila Irena Razpotnik iz zagorske knjižnice: “številčno je obiskov čez poletje malo manj, si pa posamezniki izposodijo večje število knjig. V večini se odločijo za lahkotnejše branje. So pa okusi zelo različni. Obiskovalci bodo ob obisku knjižnice dobili vodenje in nasvete naših zaposlenih”. Ob tem trenutna vršilka dolžnosti direktorice priporoča branje romanov Romana Kukoviča, Romana Rozine, Igorja Gošte in ostalih zasavskih avtorjev.

Vrata Knjižnice Mileta Klopčiča v Zagorju bodo med poletnima mesecema odprta v ponedeljek in sredo od 11. do 19. ure ter v torek, četrtek in petek od 8. do 15. ure, ob sobotah bo knjižnica zaprta.

Zasavske knjižnice ob poletnih sobotah zaprte

Tudi knjižnice v Hrastniku, Trbovljah in Litiji bodo ob sobotah zaprte. Sicer pa bosta oddelka odrasli in mladina Knjižnice Toneta Seliškarja odprta od 12. do 19. ure v ponedeljek in torek ter od 8. do 14. ure od srede do petka. Enota Dom Trbovlje pa prva dva dneva v tednu od 15. do 19. ure, preostale delovnike pa od 7. do 11. ure dopoldne.

Do zadnjega avgusta bo Knjižnica Antona Sovreta Hrastnik delovala od 13. do 19. ure, ob četrtkih in petkih od 8. do 14. ure.

Knjižnica Litija in Šmartno bo za izposojo knjig na voljo ob ponedeljkih in četrtkih od 12. do 19. ure, ob torkih in petkih od 7.30 do 14.30. Enak čas bo imela litijska knjižnica tudi ob sredah, medtem ko bo šmarska zaprta. Bralci si bodo knjige lahko izposodili tudi na izposojališču v Gabrovki, ki je odprto danes od 17. do 19. ure in nato vsak drugi torek. V Javorju bodo knjige na voljo danes, 13. 8. in 10. 9. od 17. do 18. ure, na Vačah pa 22. 7. od 17. do 19. ure in nato vsake dva tedna do konca avgusta.

Sorodni članki:

Razpis št. 2 pripeljal novo direktorico

 

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --