-- OGLAŠEVANJE --

Razpis št. 2 pripeljal novo direktorico

Na razpis za direktorja Knjižnice Mileta Klopčiča v Zagorju so se prijavili štirje kandidati, s katerimi so člani Sveta knjižnice razgovore opravili že aprila.

-- OGLAŠEVANJE --

Svet knjižnice je na svoji aprilski seji za novo direktorico knjižnice izbral kandidatko Tadejo Casagrande. S programom dela in načrtom razvoja zavoda za novo mandatno obdobje se je seznanila tudi Komisija za mandatna vprašanja, volitve in imenovanja in Občinskemu svetu predlagala, naj kandidatko podpre. Tako so svetnice in svetniki zagorskega občinskega sveta na junijski seji podali soglasje k imenovanju kandidatke.

Tadeja Casagrande

“Najprej se bom osredotočila na tri skupine uporabnikov – najmlajše, osebe s posebnimi potrebami in starejše. Želela bi z ukrepi povečati dostopnost izposoje knjig za omenjene skupine. Če oni ne morejo do knjig, naj te pridejo do njih,” je ob imenovanju povedala Casagrande, ki se bo takoj po nastopu dela seznanila z dosedanjim delom in ocenila, katere projekte je še potrebno dokončati. Prav tako je poudarila, da bi se rada s skupnimi dogodki povezovala z ostalimi zasavskimi knjižnicami.

Spomnimo, razpis za direktorja knjižnice so aprila ponovili, po tem ko so na prvem razpisu prejeli le eno nepopolno vlogo. Še pred tem pa so na občinski seji spremenili enega od pogojev za prijavo na delovno mesto. Tako so po novem kandidirali lahko tudi vsi tisti, ki imajo 5 let izkušenj na delovnem mestu z enako stopnjo izobrazbe in ne le v knjižnični dejavnosti.

V Zagorju bodo iskali novega direktorja

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --