-- OGLAŠEVANJE --

Poskusi vloma, tatvine in mladoletniki za volanom

-- OGLAŠEVANJE --

Delovni teden na območju PP Trbovlje

Policisti so v ponedeljek obravnavali poskus vloma v poslovni prostor, kamor je neznani storilec poskušal vlomiti skozi vhodna vrata, nato pa razbil še okno. Povzročil je za približno 300 evrov škode.

Prometna nesreča z materialno škodo se je zgodila na parkirišču, kjer je neznani voznik trčil v parkirano vozilo, drugi neznani storilec pa je izvajalcu gradbenih storitev odtujil večnamenski laser in ga oškodoval za približno 600 evrov. Isti dan so obravnavali še kršitev nočnega miru in počitka v stanovanjskem bloku, kjer je občan poslušal glasbo in zaradi glasnosti motil ostale stanovalce. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

V torek so pri kontroli prometa policisti ustavili voznika osebnega avtomobila, ki ni imelo nameščenih registrskih tablic. Izkazalo se je, da neregistrirano vozilo upravlja mladoletna oseba brez veljavnega vozniškega dovoljenja, poleg pa sta se vozila še dva mladoletna potnika. Pri nadaljnjem postopku je bilo ugotovljeno, da je voznik osumljen kaznivega dejanja odvzema motornega vozila. Policisti so o dogodku obvestili starše mladoletnikov, ki se bodo soočili z obdolžilnim predlogom, prav tako bo podana kazenska ovadba zoper voznika.

Kasneje so obravnavali še eno prometno nesrečo, v kateri je zaradi nepravilnega premika osebnih avtomobilih nastala materialna škoda za približno 2000 evrov. V osnovni šoli pa so obravnavali tatvino mobilnega aparata, vrednega okoli 1000 evrov.

Tudi v četrtek so policisti na območju Trbovelj obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika, pri tem pa je na osebnih avtomobilih nastala materialna škoda za približno 1000 evrov. Ponoči pa je občan spet poslušal glasno glasbo in motil ostale stanovalce v bloku, s čimer si je prislužil plačilni nalog.

V Hrastniku so se pretepali

Hrastniški policisti so bili v torek popoldan obveščeni o kršitvi javnega reda na območju Hrastnika. Kršitelju so na kraju izrekli opozorilo. Dan kasneje so bili obveščeni, da se je občan nedostojno vedel v enem izmed javnih zavodov, v četrtek pa so posredovali zaradi suma kaznivega dejanja lahke telesne poškodbe v sporu in pretepu med občanoma. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

V Litiji poskus vloma, tatvine in požar v gozdu

V ponedeljek so litijski policisti obravnavali poskus vloma v objekt pri hiši v okolici Gabrovke, kjer je nastala manjša materialna škoda, ter vlom v vozilo, iz katerega je bil odtujen denar in bančne kartice. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V Litiji je istega dne zagorelo v gozdu. Požar so pogasili gasilci PGD Litija, materialna škoda znaša 100 evrov, sledi pa zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

Med Litijo in Šmartnim so obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi vožnje po sredini vozišča. Nastalo je za okoli 100 evrov materialne škode, policisti pa o dogodku še zbirajo obvestila.

V Litiji so obravnavali še tatvino katalizatorja iz osebnega vozila, pri čemer so lastnika oškodovali za 140 evrov, v okolici Gabrovke so izpod kozolca neznanci ukradli bale, vredne okoli 90 evrov, še eno tatvino pa so obravnavali tudi v eni izmed trgovin v Litiji. Neznanci so naredili za okoli 250 evrov škode.

V dveh primerih so obravnavali še kršitev javnega reda in miru na javnem kraju, kjer so izvedli ustrezen ukrep, pri kontroli hitrosti pa so policisti zaradi prekoračitve hitrosti ustavili voznika osebnega vozila, za katerega so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli in uvedli prekrškovni postopek.

Zagorski policisti so imeli največ dela s prometnimi nesrečami

V ponedeljek se je pes, ki se je prosto sprehajal po naselju Kolovrat, zaletel v vozilo. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih zoper lastnika izvedli ukrep po Zakonu o zaščiti živali.

Obravnavali so tudi prometno nesrečo z materialno škodo in udeležbo divjadi ter prometno nesrečo z materialno škodo ter pobegom na območju Izlak. Policisti glede dogodka še zbirajo obvestila.

V torek so obavnavali kaznivo dejanje poškodovanja tuje stvari, zaradi česar bodo osumljenca ovadili pristojno Okrožno državno tožilstvo. Isti dan so posredovali še v manjšem požaru na območju Izlak, kjer je zgorela podrast, v sredo pa so obravnavali kaznivo dejanje tatvine, kjer je neznani storilec z vozila odtujil katalizator.

V četrtek so zagorski policisti na območju Trbovelj obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom. Policisti glede dogodka še zbirajo obvestila.

SORODNI ČLANKI:

V Litiji vlomil v hišo in odnesel za 5000 evrov gotovine in nakita

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Prostori so nabito polni – ukrepanje je nujno!

Takojšnje ukrepanje od pristojnih zato pričakujejo zasavske odrasle osebe z intelektualno oviro in vsi, ki jih v življenju podpirajo. Sestavili so skupino za vizijo...
-- OGLAŠEVANJE --