-1.6 C
Trbovlje
četrtek, 30. novembra 2023
ZON.siAktualnoPoškodoval parkirano vozilo in pobegnil s kraja

Poškodoval parkirano vozilo in pobegnil s kraja

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek so v Hrastniku posredovali zaradi kršitve prepoved približevanja. Zoper kršitelja sledi hitri postopek z izdajo odločbe.

V soboto zvečer so na relaciji Hrastnik – Čeče, kjer se je na cesto podrlo drevo, zavarovali kraj do prihoda delavcev komunale, ki so odstranili drevo in čistili cesto.

Posredovali so zaradi kršitve javnega reda in miru s hrupom in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V soboto so obravnavali poškodbo pnevmatik na dveh vozilih zaradi udarne na Trojanah. Policisti so obvestili vzdrževalca cest, ki je vozišče saniralo, o poškodbah vozil bo napisan uradni zaznamek.

V nedeljo kršitev javnega reda in miru v Zagorju. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper kršitelja prekrškovni postopek.

PP Litija

V petek dopoldan  so bili v  Litiji obveščeni, da je občan v bližini naselja Nova Gora, našel ročni bombi, angleške izdelave iz 2 sv. vojne. Policisti so kraj zavarovali. Na kraj sta prišla delavca DEVNUSA, ki sta poskrbela za uničenje.

Prometno nesrečo v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila v naselju Konj, kjer so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je do sedaj neznani voznik trčil v prometno signalizacijo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil oškodovanca. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Najden mobilni telefon in bančna kartica, predmeta pa sta bila v nadaljevanju vrnjena lastnikoma.

Prometno nesrečo na parkirišču, kjer je neznani voznik poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil oškodovanca. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Trbovlje

V petek v popoldanskem času so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V nočnem času so intervenirali v Trbovljah, kje je kršitelj kršil nočni mir in počitek z glasno glasbo in vpitjem, zaradi česar zoper vodijo postopek o prekršku.

Ob 16. uri so obravnavali  prometno nesrečo s telesnimi poškodbami in sicer na relaciji Bevško – Zagorje ob Savi. Voznica motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor na vozilom in zaradi tega padla po vozišču in se poškodovala. Zoper voznico vodijo postopek o prekršku.

V soboto so v večernem času intervenirali pred gostinskim lokalom v Trbovljah, kjer se je kršitelj pod vplivom alkohola, nasilno vedel do oškodovanca, pri postopku pa se je tudi nedostojno vedel do policistov, zaradi česar je bil zoper njega izveden prekrškovni postopek.

V nedeljo so v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Čeprav ni posluha prevoznika, župan vztraja pri avtobusni liniji »čez hrib«

»To kar že celo leto obljubljamo, bo. Očitno smo divjina, Afrika, ki avtobusnega prevoznika niti ne zanima. Bomo pa sami.« Tako je začel župan...