-- OGLAŠEVANJE --

Poškodoval parkirano vozilo in pobegnil s kraja

-- OGLAŠEVANJE --

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Hrastnik

V petek so v Hrastniku posredovali zaradi kršitve prepoved približevanja. Zoper kršitelja sledi hitri postopek z izdajo odločbe.

V soboto zvečer so na relaciji Hrastnik – Čeče, kjer se je na cesto podrlo drevo, zavarovali kraj do prihoda delavcev komunale, ki so odstranili drevo in čistili cesto.

Posredovali so zaradi kršitve javnega reda in miru s hrupom in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V soboto so obravnavali poškodbo pnevmatik na dveh vozilih zaradi udarne na Trojanah. Policisti so obvestili vzdrževalca cest, ki je vozišče saniralo, o poškodbah vozil bo napisan uradni zaznamek.

V nedeljo kršitev javnega reda in miru v Zagorju. Po vseh zbranih obvestilih sledi zoper kršitelja prekrškovni postopek.

PP Litija

V petek dopoldan  so bili v  Litiji obveščeni, da je občan v bližini naselja Nova Gora, našel ročni bombi, angleške izdelave iz 2 sv. vojne. Policisti so kraj zavarovali. Na kraj sta prišla delavca DEVNUSA, ki sta poskrbela za uničenje.

Prometno nesrečo v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila v naselju Konj, kjer so ob izpolnjenih pogojih odstopili od ogleda.

Prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je do sedaj neznani voznik trčil v prometno signalizacijo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil oškodovanca. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Najden mobilni telefon in bančna kartica, predmeta pa sta bila v nadaljevanju vrnjena lastnikoma.

Prometno nesrečo na parkirišču, kjer je neznani voznik poškodoval parkirano vozilo in s kraja odpeljal ne da bi o tem obvestil oškodovanca. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Trbovlje

V petek v popoldanskem času so intervenirali zaradi kršitve javnega reda in miru in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

V nočnem času so intervenirali v Trbovljah, kje je kršitelj kršil nočni mir in počitek z glasno glasbo in vpitjem, zaradi česar zoper vodijo postopek o prekršku.

Ob 16. uri so obravnavali  prometno nesrečo s telesnimi poškodbami in sicer na relaciji Bevško – Zagorje ob Savi. Voznica motornega kolesa je zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor na vozilom in zaradi tega padla po vozišču in se poškodovala. Zoper voznico vodijo postopek o prekršku.

V soboto so v večernem času intervenirali pred gostinskim lokalom v Trbovljah, kjer se je kršitelj pod vplivom alkohola, nasilno vedel do oškodovanca, pri postopku pa se je tudi nedostojno vedel do policistov, zaradi česar je bil zoper njega izveden prekrškovni postopek.

V nedeljo so v Trbovljah obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču. Policisti o dogodku še zbirajo obvestila.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Po desetletju bivanja v nekdanji tovarni skoraj prepolovljen vpis

Letos je točno 10 let, kar so se najmlajši Zagorjani preselili v preurejene prostore nekdanje tovarne Lisca.  Pred vselitvijo so bili oddelki vrtca razseljeni po...
-- OGLAŠEVANJE --