-- OGLAŠEVANJE --

Ponoči vdrli v šolo

Danes, okoli 1. ure zjutraj, se je oglasil alarm v podružnični šoli v Kisovcu.

-- OGLAŠEVANJE --

Vlomilec ni odnesel ničesar, je pa pri vlomu poškodoval vhodna vrata ter nevede vklopil alarmno napravo, zato so prihiteli varnostniki, na ogled so prišli tudi policisti, je povedala ravnateljica OŠ Toneta Okrogarja Nataša Grošelj.

Odnesel ni ničesar, vlomilca izsledili

Na kraju so policisti ugotovili, da je takrat še neznani storilec vlomil skozi glavna vhodna vrata, nato pa skozi jedilnico odšel v prvo nadstropje, od koder je prostore zapustil, ne da bi karkoli odtujil iz notranjosti.

Na vratih objekta je nastala materialna škoda za približno 200 evrov. Na podlagi zbiranja obvestil so policisti v bližini izsledili 36-letnega osumljenca, ki je bil po končanem postopku izpuščen. Zoper njega bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo, so pojasnili na Policijski upravi Ljubljana.

Iz smetišča se je valil dim

Na trboveljski policijski postaji se je včeraj popoldan oglasil občan in naznanil, da mu je med 17. in 17.20 uro neznani voznik z neznanim vozilom poškodoval vozilo, parkirano v parkirni hiši.

Zagorski policisti so bili včeraj okrog 23. ure obveščeni, da naj bi poskušali vlomiti v kiosk. Ob prihodu policistov na kraj vlomilca ni bilo, prav na objektu ni bilo znakov vloma. Kiosk je pregledala tudi odgovorna oseba, ki ni ugotovila nobenih posebnosti.

V Hrastniku pa so bili včeraj okrog 18. ure obveščeni, da naj bi na smetišču kurili gume. Policisti so na kraju ugotovili, da so kurili odpadni, moker les, zaradi česar se je valil dim. Kršitve niso ugotovili.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --