11.6 C
Trbovlje
ponedeljek, 25. oktobra 2021
ZON.siAktualnoPomoč pri nakupu šolskih potrebščin

Pomoč pri nakupu šolskih potrebščin

V Zagorju bodo tudi letos priskočili na pomoč pri nakupu šolskih potrebščin za osnovnošolce.

Območnemu združenju Rdečega križa Zagorje ob Savi je zagorska občina tudi v tem letu namenila 5.000 evrov proračunskih sredstev za subvencioniranje šolskih potrebščin za osnovnošolce iz socialno šibkih družin. Sredstva bodo upravičencem dodeljena v obliki vrednostnih bonov. Upravičenci bodo bone, na osnovi obvestila združenja o upravičenosti, lahko dvignili na sedežu območnega združenja med 11. in 15. julijem.

Šolske potrebščine za srednješolce iz socialno šibkih družin bo tudi letos subvencionirala Karitas Zagorje. Starši lahko vlogo za subvencijo šolskih potrebščin za srednješolce še vedno oddajo na sedežu Karitasa Zagorje, in sicer najkasneje do 3. julija.

Obe humanitarni organizaciji in Društvo prijateljev mladine Zagorje ob Savi pa staršem sporočajo, da se lahko pri njih oglasite tudi po zvezke, šolske torbe in druge šolske potrebščine.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Globoko pod odpadki tli; gasilci bodo na terenu še vso noč

Danes zjutraj je regijski center za obveščanje iz Trbovelj na intervencijo napotil hrastniške gasilce, saj je zagorelo na CEROZ-ovi deponiji Unično. Po devetih urah...