14.5 C
Trbovlje
nedelja, 19. septembra 2021
ZON.siAktualnoPomoč pri nakupu delovnih zvezkov

Pomoč pri nakupu delovnih zvezkov

Območno združenje Rdečega križa Trbovlje je že začelo razdeljevati pomoč za nakup šolskih potrebščin. Sredstva zanje je tudi tokrat namenila občina Trbovlje.

Kot že vrsto let, lahko tudi letos starši trboveljskih osnovnošolcev, ki so hkrati zaradi slabe finančne situacije tudi prejemniki druge materialne pomoči na Območnem združenju Rdečega križa Trbovlje, prejmejo finančno pomoč pri nakupu šolskih potrebščin oziroma delovnih zvezkov.

Bon za nakup delovnih zvezkov

Trenutno je na seznamu 120 šolarjev, starši pa prejmejo vrednostni bon za 30 evrov oziroma 40 evrov;učenci višjih razredov imajo namreč na seznamu za šolo učbenike in delovne zvezke v večji vrednosti.

Tudi letos bodo pred pričetkom šolskega leta po vseh osnovnih šolah v občini socialnim službam razdelili nekaj osnovnih šolskih potrebščin, kot so zvezki, pisala, barvice, svinčniki in podobno, da imajo vedno na zalogi za otroke iz socialno ogroženih družin, pri katerih opazijo pomanjkanje, so pojasnili na občini Trbovlje.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Toliko povpraševanja, da bodo v Zasavju cepili še v soboto in nedeljo

Iz zasavskih cepilnih centrov na pragu tega konca tedna sporočajo, da odpirajo tudi sobotne termine za namen cepljenja, v Zagorju pa bodo cepili celo...