15.9 C
Trbovlje
sobota, 24. julija 2021
ZON.siAktualnoPolicisti v hišni preiskavi zasegli konopljo, ekstazi in orožje

Policisti v hišni preiskavi zasegli konopljo, ekstazi in orožje

Policisti so v zadnjih 24 urah na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še naslednje dogodke:

PP HRASTNIK

Včeraj, okoli 12. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči s pobegom, kjer je prišlo do oplaženja med avtobusom in neznanim tovornim vozilom, ki je s kraja odpeljal. V nesreči je nastalo za okoli 1.000 evrov materialne škode, policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Policisti so včeraj popoldan na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo pri 27-letnem Hrastničanu. Našli so snovi,
za katere se sumi, da gre za prepovedane droge. Prav tako so našli predmet katerega posest je po Zakonu o orožju prepovedana. Zasegli so okoli 15g konoplje in tableto ekstazija ter bokser. Policisti so zasežene snovi poslali v analizo. Nadaljuje se zbiranje obvestil, nato pa bo izveden ustrezen prekrškovni postopek.

Danes ponoči so policisti pri postopku z dvema osebama zasegli predmete, za katere sumijo, da izvirajo iz vloma. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP ZAGORJE OB SAVI

Policisti so bili okoli 13. ure obveščeni o travniškem požaru na območju Zagorja ob Savi. Pri kurjenju listja se je požar razširil še na nepokošen travnik. Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili. Policisti zoper znano osebo nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Včeraj nekaj po 16. uri se je na glavni cesti od Litije proti Zagorju, v križišču z regionalno cesto (most čez Savo) zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena 44-letni voznik osebnega vozila in 31-letni motorist. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri zavijanju levo v smeri Zagorja odvzel prednost motoristu, ki je pripeljal iz nasprotne smeri.  Pri tem se je motorist huje telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan najprej v SB Trbovlje, nato pa v UKC Ljubljana,
njegovo življenje pa ni ogroženo. Policisti so opravili ogled in
nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Policisti so obravnavali tudi tatvino vinjete iz vozila. Pri tem je do sedaj neznani storilec poškodoval tudi steklo vozila. O dejanju policisti še zbirajo obvestila.

PP LITIJA

Včeraj dopoldan so bili obveščeni o prometni nesreči z manjšo materialno škodo, v kateri sta bila udeležena voznika dveh osebnih vozil, policisti pa so odstopili od ogleda.

Popoldan pa so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je do sedaj neznani voznik z vozilom na parkirišču trčil v drugo vozilo in s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Nastavite budilke! Že jutri prvi zasavski nastop!

Čez nekaj minut se uradno pričnejo Olimpijske igre 2020, ki jih bomo lahko spremljali tudi na nacionalni televiziji. Prvi Zasavec, ki bo nastopil na...