-- OGLAŠEVANJE --

Policijskih 24

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski policisti pogosto obravnavajo vlome in tatvine, zato občane ponovno opozarjajo naj stanovanja zaklepajo in naj ne odpirajo vrat nepoznanim osebam.

Policijsko poročilo:

V Zagorju so policisti obravnavali tatvino denarnice z vsebino. Z zbiranjem obvestil  je  bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vstopil v odklenjeno stanovanje, iz katerega je izvršil tatvino dveh manjših denarnic z vsebino in  lastnico  oškodoval za približno 200 evrov.

V  Trbovljah  so  policisti   obravnavali  tatvino  kolesa.  Z  ogledom  in zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznan storilec vlomil v klet iz  katere  je  izvršil  tatvino  moškega gorskega kolesa znamke SCOTT črno modre barve in lastnika oškodoval za približno 800 evrov.

V  Zagorju so policisti intervenirali zaradi družinskega spora. Na kraju je bilo  ugotovljeno, da je vinjena kršiteljica razgrajala in zmerjala domače. Policisti so kršiteljici zaradi kršitve izrekli globo.

V  Trbovljah  so policisti obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila na parkirnem  prostoru.  Pri  zbiranju  obvestil  je  bilo  ugotovljeno, da je neznani voznik trčil v parkiran osebni avtomobil na katerem je povzročil za približno  200  evrov materialne  škode,  po  trčenju pa je odpeljal s kraja nesreče ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke.

V Hrastniku so policisti obravnavali prometno nesrečo, katero je povzročila voznica  osebnega  avtomobila  zaradi  nepravilnega  premika  z  vozilom. V nesreči  ni  bil  nihče  telesno  poškodovan  na  vozilih  pa je nastalo za približno  1300  evrov materialne  škode.  Povzročiteljici  je  bila  zaradi povzročitve prometne nesreče izrečena globa. Pri  obravnavi  prometne nesreče je bilo ugotovljeno, da je povzročiteljica nesreče  vozila  pod vplivom alkohola, zaradi česar so ji policisti odvzeli vozniško  dovoljenje  in zoper njo napisali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Včerajšnje policijsko poročilo

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Pirotehniki civilne zaščite uničili tri ubojna sredstva

PP Hrastnik Policisti so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirišču, kjer je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v parkiran osebni avtomobil in s...
-- OGLAŠEVANJE --