Policijskih 24

0
13

ZADNJIH 24 UR SO BILI POLICISTI OBMOČJU ZASAVJA, POLEG SVOJIH REDNIH NALOG, OBVEŠČENI O  DVEH KAZNIVIH DEJANJIH, IN SICER;

–       SO  BILI  POLICISTI  NA  OBMOČJU  TRBOVELJ OBVEŠČENI O KAZNIVEM DEJANJU TATVINE  KOVINSKIH  CEVI  ZA  GRADBENI ODER, S ČIMER JE NEZNANI STORILEC OŠKODOVANCA OŠKODOVAL ZA PRIBLIŽNO 1200 EVROV.

–       POLICISTI  NA  OBMOČJU ZAGORJA OB SAVI, PA SO BILI OBVEŠČENI O KAZNIVEM DEJANJU  POŠKODOVANJE  TUJE  STVARI,  KO  JE NEZNANI STORILEC POŠKODOVAL KAROSERIJO  OSEBNEGA VOZILA TER S TEM OŠKODOVANCU POVZROČIL ZA PRIBLIŽNO 600 EVROV MATERIALNE ŠKODE.

POLICISTI  BODO  PO  VSEH  ZBRANIH  OBVESTILIH SVOJE UGOTOVITVE POSREDOVALI PRISTOJNEMU OKROŽNEMU DRŽAVNEMU TOŽILSTVU.

NA  PODROČJU  PROMETNE  VARNOSTI,  SO  BILI  POLICISTI  NA OBMOČJU TRBOVELJ OBVEŠČENI  O  PROMETNI  NESREČI Z MATERIALNO ŠKODO NA GLAVNI CESTI II. REDA ŠT.  108  – ZASAVSKI CESTI V KATERI JE BILO UDELEŽENO ENO VOZILO. POLICISTI SO PO OPRAVLJENEM OGLEDU KRAJA PROMETNE NESREČE POVZROČITELJU LE TE IZREKLI PREDPISANO  GLOBO.  PRAV  TAKO  POLICISTI  NA  OBMOČJU TRBOVELJ PREISKUJEJO OKOLIŠČINE  PROMETNE  NESREČE,  KI  SE  JE  PRIPETILA NA REGIONALNI CESTI V TRBOVLJAH  V KRIŽIŠČU »KAMNIKAR«, KJER JE NEZNANI VOZNIK Z VOZILOM VZVRATNO
TRČIL  V  OGRAJO  OB  STANOVANJSKI  HIŠI,  VOZILO  PARKIRAL TER S KRAJA PEŠ POBEGNIL.

NA  PODROČJU  SPLOŠNIH  POLICIJSKIH  NALOG  SO  BILI  POLICISTI V TRBOVLJAH OBVEŠČENI  O  PADCU  DREVESA  Z BREŽINE, KI JE PRI TEM POŠKODOVALO PARKIRAN OSEBNI  AVTOMOBIL,  TER  O  PADCU  DREVESA  NA  LOKALNO  CESTO V PODKRAJU V HRASTNIKU, DREVO PA JE ŽE ODSTRANJENO S CESTE.

PUSTI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here