-- OGLAŠEVANJE --

Pokosi travo, zamenja žarnico, popravi kljuko …

-- OGLAŠEVANJE --

Stanovalci v blokih pogosto negodujejo zaradi urejanja skupnih površin. Pa ne gre le za košnjo trave, vsake toliko se kaj pokvari, je potrebno zamenjati …pa nikogar ni, ali pa je zanj potrebno odšteti velik znesek.

V Trbovljah že imajo rešitev

Novost, ki se je začela z mesecem majem se imenuje hišniška storitev. Prvi in edini v Zasavju so z njo začeli v podjetju Naše okolje, kjer so se, po besedah direktorice Alme Urbanija odločili, da bodo stanovalcem, ki jim upravljajo stavbe, ponudili hišnika.

Dosegljiv 24 ur na dan, 365 dni na leto. Poleg odzivov na klice, bo enkrat tedensko pregledal objekt in se po potrebi sam lotil vzdrževalnih del.

Več kot polovica stanovalcev

Da bi tudi v vašem bloku pripravni mojster poskrbel za košnjo trave, menjavo žarnic, popravilo ključavnic, ograj na stopnišču …se mora strinjati vsaj polovica vseh stanovalcev. Storitev gospodinjstvo stane 2 evra na mesec, nikakor pa ne gre pozabiti, da bo le ta še kako prav prišla pozimi, ko bo hišnik poprijel tudi za lopato in stanovalcem pomagal s čiščenjem pred vhodom in razbijanjem ledu.

Najcenejše upravljanje, pravijo. Preverite TUKAJ!

V trboveljskem podjetju Naše okolje želijo svojim strankam ponuditi največ, je odločno dejala direktorica: 'Dober upravnik je tisti, ki na dolgi rok pomaga zniževati stroške vodenja in upravljanja stavbe.' Na spletu so že pred časom odprli informacijsko središče, kjer ima stranka vpogled v svoje račune, prepričani pa so tudi, da je njihova storitev najcenejša na lokalnem trgu. Zato tistim, ki bodo upravljanje prepustili njim, podarijo cel mesec brezplačnega upravljanja.

Prispevek je oglasno sporočilo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --