-- OGLAŠEVANJE --

Poiskali enega od načinov, da so tudi starejši vozniki varni vozniki

-- OGLAŠEVANJE --

Z namenom, da bi se starejši vozniki in voznice na naših cestah čim dlje počutili varne in da bi čim dlje ostali mobilni, je več različnih organizacij združilo moči in pripravilo celovit dogodek prav za generacijo v jeseni življenja, k projektu pa se je priključil tudi Svet za preventivo v cestnem prometu občine Trbovlje. 

V ta namen bo organiziran brezplačni dogodek za starejše voznike, ki bo potekal v torek, 24. maja, ob 9.30 v predavalnici Društva upokojencev Trbovlje. S projektom »Sožitje za večjo varnost v cestnem prometu« se izvajajo celovite preventivne dogodke oz. usposabljanja za seniorje in upokojence po celi Sloveniji – “z usposabljanjem želimo dodatno informirati starejše voznike in s tem povečati varnost v prometu ter izboljšati njihovo mobilnost,” opisujejo namen številni sodelujoči.

Pod organizatorje z nacionalnega vidika so podpisani Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa v sodelovanju z Generalno policijsko upravo, DARS, Zveza društev upokojencev Slovenije, Rdeči križ Slovenije in drugi, ter kot uvodoma omenjeno lokalno priključen Svet za preventivo v cestnem prometu trboveljske občine.

Starejši vozniki in voznice, prijavite se!

Vsi, ki bi vas usposabljanje zanimalo, ste vabljeni, da se nanj predhodno prijavite na telefonski številki 03 56 27 983 (Zvonka Benko) oziroma po elektronski pošti na naslov zvonka.benko@trbovlje.si najkasneje do petka, 20. maja.

SORODNI ČLANKI:

1000 evrov projektom za spodbujanje varnosti v cestnem prometu

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --