20.3 C
Trbovlje
ponedeljek, 15. avgusta 2022
ZON.si1+1=2Spričevala in certifikati za odrasle v Zasavju

Spričevala in certifikati za odrasle v Zasavju

Prvi teden v juliju je bila na Zasavski ljudski univerzi slovesna podelitev spričeval in certifikatov nacionalne poklicne kvalifikacije. En udeležence je zaključil osnovno šolo, pet udeležencev je zaključilo srednjo šolo in prejelo spričevalo o poklicni maturi. Upravičeno so lahko ponosni nase, saj so ob službenih in družinskih obveznostih  prekvalifikacijo v programu predšolske vzgoje so zaključili v enem šolskem letu, pridobitev 5. stopnje izobrazbe pa so ekonomski in logistični tehnik opravili v dveh izobraževalnih sezonah.

“Veseli smo, da je nov poklic socialne oskrbovalke na domu pridobil osem udeleženk in en udeleženec. Potrebe po tovrstnih kadrih so velike in verjamemo, da jih nove službe že čakajo,” je na podelitvi povedala direktorica ZLU Polona Trebušak in dodala: “Iskrene čestitke vsem in globok poklon za odločitev in spremembe, za čas, trud, delo in vse kar so vložili v to, da so dobili nov poklic in javnoveljavne listine. Predavatelji in zaposlenim pa so z udeleženci stkali pristne prijateljske odnose in so hvaležni za skupaj prehojeno pot.”   

Vsako novo znanje prinese napredek, nove ideje, nove ljudi, nove priložnosti in kariere in znanje je tisto, ki vam ga ne more nihče vzeti. Vse informacije programih v 2022/2023 najdete na www.zlu.si ali po telefonu: 03 56 55 120.

Več priložnosti za izobraževanje občanov – uspešni na razpisu LAS

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Zasavci še vedno največ na Hrvaško

Prejšnji teden smo objavili anketo in vprašali naše bralce, kje so ali kje bodo letos dopustovali. Prav nič presenetljivo ni, da je več kot...
X