-- OGLAŠEVANJE --

Počitniceee … časa za dolgčas ne bo!

-- OGLAŠEVANJE --

Še čisto malo … in za zasavske otroke se bodo začele zimske počitnice. Preživijo jih lahko pestro in v dobri družbi.

V Trbovljah bodo iskali zaklad, postali gledališčniki, uživali v karaokah …

Društvo prijateljev mladine Trbovlje ponuja možnost, da otroci počitnice preživijo v njihovi družbi, in sicer med 9. in 13. uro.

V ponedeljek, 19. 2. se bodo z Mandeljcem odpravili po skriti zaklad, v torek, 20. 2. si bodo ogledali predstavitev šolanih psov v poslušnosti in obrambi, ki ga bo pripravilo Kinološko društvo Trbovlje. V sredo, 21. 2. bodo na sporedu mladi gledališčniki, v četrtek, 22. 2. balonijada, v petek, 23. 2. pa karaoke party. Če bo dovolj snega, se bodo otroci en dan tudi sankali.

Drsanje, plavanje in kino za hrastniške šolarje

Občinska zveza prijateljev mladine Hrastnik vabi otroke na pestre dejavnosti.

V torek, 20. 2. se bodo odpravili na drsališče v Celje. Cena prevoza in drasanja znaša 3 evre. Izposoja drsalk se plača posebej. V sredo, 21. 2. bodo brezplačno plavali v hrastniškem bazenu. Za obe aktivnosti so potrebne predhodne prijave. V četrtek, 22. 2. si bodo ob 10. uri ogledali slovenski mladinski film Košarkar naj bo v Delavskem domu Hrastnik. V petek, 23. 2., ob 10. uri pa bo na sporedu družinski lutkovni muzikal Hokipoki. Ogled muzikala in filma je brezplačen.

V Zagorju tečaj drsanja, filmi, Špileraj, namizni tenis in izlet v Ljubljano …

Že v nedeljo, 18.2. Zavod za šport Zagorje organizira brezplačni tečaj drsanja. Potrebne so predhodne prijave.

V ponedeljek, 19.2., ob 11. uri si lahko šolarji v kinu ogledajo film Vampirček. Ob 12. uri pa bo v Knjižnici Kisovec potekala spoznavna delavnica Brainnobrain. Tudi torek, 20. 2. je dan za kino: ob 11. uri bo v Delavskem domu Zagorje na sporedu film Popotovanje cesarskega pigvina 2, ob 19. uri pa film Lady Bird. V sredo, 21. 2. sta na ogled dva filma: ob 11. uri Vesela pošastna družina v Delavskem domu, ob 17. uri pa slovenski film Košarkar naj bo, ki bo v KD Mlinše.

V dnevnem centru CSD Zagorje v sredo 21. 2. in v četrtek, 22. 2., med 13. in 15. uro, vabijo v Špileraj, zabavno delavnico druženja, igranja in ustvarjanja, ki jo pripravljata Večgeneracijski center Zasavje in Mladinski center Zagorje. V Mladinskem centru bo v sredo, med 18. uro in 19.30 potekalo tudi Večerno druženje s pesmarico v roki.

V četrtek, 22. 2., med 8.10 in 14.30, za zagorske šolarje pripravljajo Iluzije z ledeno dogodivščino, to je izlet v Ljubljano z vlakom, sprehod po prestolnici, ogled Muzeja iluzij in drsanje na drsališču LuckyLuka. Prijave so možne še danes, cena pa znaša 10 evrov na osebo. Za tiste, ki bodo ostali doma, pripravljajo kino predstavo Mali Bigfoot ob 11. uri v Delavskem domu in Špileraj v dnevnem centru CSD Zagorje med 13. in 15. uro.

Tudi v petek, 23. 2. si otroci lahko ogledajo film, ob 11. uri bo na sporedu Koko in velika skrivnost. Med 11. in 13. uro pa v Proletarskem domu pripravljajo ‘ping-pong’ druženje.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Plamen športnih iger je zagorel v Hrastniku

Plazma športne igre mladih so največja športno-družabna prireditev za otroke in mladostnike v Evropi in ponuja priložnost, da se otroci in mladostniki v varnem...
-- OGLAŠEVANJE --