-0 C
Trbovlje
četrtek, 9. decembra 2021
ZON.si1+1=2Počitnice prihajajo! Kaj se bo kje dogajalo?

Počitnice prihajajo! Kaj se bo kje dogajalo?

V prihodnjem tednu se bodo učenci in dijaki razveselili jesenskih ali “krompirjevih” počitnic, kaj vse bo v času, ko ne bo potrebno sedeti v učilnicah, zanimivega pripravljeno za otroke in mladino, pa preverite v spodnjem zapisu, kjer smo zbrali aktivnosti za vsako zasavsko mesto posebej.

V Trbovljah aktivnosti in nujno varstvo

V Društvu prijateljev mladine Trbovlje napovedujejo program aktivnosti, ki bodo potekale od 25. do 29. oktobra med 9. in 13. uro  z možnostjo dodatnega varstva po predhodnem dogovoru. Program, ki je primeren za otroke od 5.leta starosti naprej, so tudi tokrat pripravili skupaj s trboveljskimi javnimi zavodi z namenom, da otrokom pripravijo čimbolj pestro počitniško dogajanje. Obvezna je predhodna prijava na trbovlje.dpm@gmail.com ali SMS na 041 618 414. Še posebej pomembno je, da starši sporočite termin dodatnega varstva s klicem na številko 041 618 414 najkasneje do petka, 22. oktobra 2021. Izvajali ga bodo le za tiste starše, ki ga nujno potrebujejo.

V programih bodo razdeljeni v skupine po 10 otrok, aktivnosti pa bodo prilagodili vremenskim razmeram in željam otrok. Otroci naj imajo s seboj malico. Za dodatno pijačo, sadje in prigrizke bo vedno poskrbljeno. “Spremljevalci otrok svoje delo opravljajo prostovoljno in z veliko mero veselja do dela z otroki. Želimo si otrokom pričarati čim lepše počitniške dni in vas prosimo, da nas posebej opozorite na morebitne posebnosti vašega otroka (zdravstvene, prehranske, vedenjske itd),” še sporočajo iz DPM Trbovlje.

Kultura, gibanje in za piko na i – Ulica grrrrrozeee v Litiji!

V Zavodu za kulturo, mladino in šport Litija so pripravili pester program aktivnosti za otroke in mladino v času jesenskih počitnic, ki se začne že v soboto, 23. oktobra z otroško matinejo v Kulturnem centru Litija. Vsak dan počitnic otrokom in mladini ponujajo več aktivnosti – od ustvarjalnih delavnic do rekreativnih vadb na prostem in v zaprtih prostorih, do kulturnih dogodkov. Na ogled postavljajo tudi naravne znamenitosti litijske občine, počitniški teden pa se bo zaključil s tradicionalno strašljivo ambientalno postavitvijo ULICA GROZE na dvorišču Mladinskega centra Litija.

Zagorje: Dogajanje bo na Proletarcu

Društvo prijateljev mladine Zagorje k udeležbi vabi otroke in mladostnike in obljubljajo: “Počitnice bodo pisano obarvane, nasmejane, radožive in dišeče!” Pripravili so družabne in športne igre ter kuharsko in kreativno delavnico.

OZPM Hrastnik, MC Hrastnik in KRC Hrastnik so združili moči

in za otroke in mladino pripravili kup aktivnosti: od ustvarjanja, kulinarične delavnice s peko vsem priljubljenih palačink, tudi plavati bo možno in si dati duška s kulturnega vidika ob ogledu predstave.

SORODNI ČLANKI:

Juhu, med počitnicami ne bo dolgčas!

 

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Zasavski premog bo na prestižni podelitvi Grammyev

Zasavski ustvarjalki Marjeti Hribar je uspel velik preboj v Ameriko! Izdelki blagovne znamke Koulmi izpod njenih rok, katerih osnovna surovina je premog, bodo namreč...
X