-- OGLAŠEVANJE --

Juhu, med počitnicami ne bo dolgčas!

-- OGLAŠEVANJE --

“Pred otroci so poletni dnevi za poležavanje na soncu, klepet s prijatelji in igranje na dvorišču. Če jim idej slučajno zmanjka ali nimajo družbe, jih bo dolgčasa rešil raznolik program dejavnosti, ki smo jih pripravili na Društvu prijateljev mladine Zagorje,  v sodelovanju z drugimi društvi in ob podpori občine,” pravi Tanja Šibila iz Društva DPM Zagorje ob Savi.

Kulinarična delavnica, poletni kino, izlet v Zagreb

27. junija in 25. avgusta pripravljajo kulinarično delavnico z degustacijo v gostišču Čop na Podkumu, potrebne so prijave. 30. junija pripravljajo adrenalinski izlet v Športnem kampu Menina, 14. julija bo potekala 10. otroška slikarska kolonija, 26. avgusta pa organizirajo počitniški izlet v Zagreb in obisk živalskega vrta.

kuharska delavnicaMed počitnicami bodo pripravili tudi poletni kino na prostem, poletno druženje na terasi pred Knjižnico Zagorje in v prostorih Mladinskega centra Zagorje, računalniško delavnico, igre z žogo, čarovniške trike, angleške igrarije in spoznavne in vodne igre ter kvalitetno preživljanje prostega časa z Mitjo Duhom. Vse informacije o dogodkih so dostopne na spletni strani www.dpm-zagorje.si ali na Facebooku. Na telefonu 041 699 412 so dosegljivi vsak delovnik od 9. do 13. ure.

Urlaub na vasi in kopalni avtobus

Kulturno društvo Podkum med 17. in 22. julijem pripravlja počitniške dejavnosti z naslovom Urlaub na vasi. SK Zagorje, Alpska sekcija med 27. junijem in 1. julijem vabi otroke na adrenalinski teden, OŠ Toneta Okrogarja pa na Anglia poletno šolo, in sicer od 22. do 26. avgusta. Tudi letos bo vozil kopalni avtobus za vse občane Zagorja do kopališča Aqua Roma v Rimskih Toplicah in do letnega kopališča v Trbovljah, in sicer od 1. do 15. avgusta.

dpm poletje1Ustvarjalnice, izleti in kopanje v Trbovljah

Društvo prijateljev mladine Trbovlje organizira počitniške dejavnosti od 1. julija do 31. avgusta, vsak delovnik med 9. in 13. uro. “Za otroke bomo pripravili različne dejavnosti od ustvarjalnic, športnih, družabnih in socialnih iger, izletov v naravo ter seveda kopanja na letnem kopališču v Trbovljah,” pravi sekretarka DPM Trbovlje Lavra Izgoršek. Prijave za poletne počitnice sprejemajo od 24. junija dalje na DPM Trbovlje na telefon 041 618 414 ali na dpm.trbovlje@siol.net.

V času poletnih počitnic bodo organizirali tudi dvoje letovanj, in sicer  od 11. – 15. julija Poletni tabor konjeniškega parka Starošince ter letovanje v Savudriji od 4. do 14. avgusta. Za oba termina je še nekaj prostih mest. Prijave zbirajo do 30. junija oziroma do zapolnitve mest.

V Hrastniku čarovniški triki, kuharija in Dežela škratov 

čarovniški triki dpm zagorjePočitniško dogajanje bo pestro tudi v Hrastniku. Občinska zveza prijateljev mladine Hrastnik, Mladinski center Hrastnik in Zasavska ljudska univerza Trbovlje – Medgeneracijsko središče Zasavje vabijo vse otroke na dejavnosti v času poletnih počitnic. V juliju in avgustu pripravljajo počitniško druženje z zabavnimi dejavnostmi in športnimi aktivnostmi, kot so igre z žogo, čarovniški triki, kuharijo, izdelavo mačka iz das mase, poslušanja zgodb,… Vse dejavnosti so brezplačne.

OZPM Hrastnik od 4. do 14. avgusta organizira letovanje v Poreču, 22. avgusta pa izlet v ‘Deželo škratov’ v Prekmurju, cena izleta znaša 6 evrov, prijave sprejemajo do 19. avgusta.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Objavljamo seznam lokacij, kjer bodo jutri merili z radarji!

Maraton nadzora hitrosti bo na teh lokacijah potekal jutri, 19. aprila med 6. in 18. uro. Z vnaprejšnjim obveščanjem voznikov in objavo lokacij želijo...
-- OGLAŠEVANJE --