11.9 C
Trbovlje
nedelja, 25. februarja 2024
ZON.siAktualnoPijan z neregistriranim vozilom v robnik in ograjo

Pijan z neregistriranim vozilom v robnik in ograjo

Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V petek v popoldanskem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča, kjer je voznik osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnemu robu trčil v obcestni robnik in ograjo ter se pri tem lahko telesno poškodoval. V postopku je bilo ugotovljeno, da je vozil neregistrirano vozilo pod vplivom alkohola (0,36 mg/l).

Prometna nesreča se je pripetila tudi na glavni cesti II. reda št. 108, med Trbovljami in Zagorjem, kjer je voznik osebnega avtomobila pri vključevanju iz stranske ceste izsilil voznika motornega kolesa, ki je po trčenju padel po tleh in nato trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil. Pri tem se je voznik motornega kolesa telesno poškodoval.

V soboto sum kaznivega dejanja zatajitve najdenega mobilnega telefona.  

V večernem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah in kršitelju izrekli opozorilo.

V nedeljo so obravnavali kršitev javnega reda in miru, o dogodku pa še zbirajo obvestila.

PP Hrastnik

V petek nekaj pred 15. uro prometno nesrečo v Čečah, kjer je neznani voznik z vozilom znamke Peugeot, temno sive barve zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v voznico, ki je pripeljala nasproti.  Neznani voznik je ne da bi nudil svoje podatke odpeljal s kraja. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

V soboto so na relaciji Rodež – Podkum obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, kjer je prišlo do trčenja pri srečevanju. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V soboto kršitev javnega reda in miru, kjer o dogodku še zbirajo obvestila.

PP Litija

V petek sum kaznivega dejanja ponarejanje listin, o čemer še zbirajo obvestila.

Sum kaznivega dejanja poškodovanje tuje stvari, kjer je neznani storilec poškodoval avtomat za prodajo kart.  

Prometno nesrečo, kjer je v Jevnici okoli 18.30 prišlo do oplaženja med voznikoma osebnih vozil. Neznani voznik je ne da bi nudil svoje podatke odpeljal s kaja. Po zbranih obvestilih sledi ustrezen ukrep.

Tatvino e-kolesa, o čemer še zbirajo obvestila.

V nedeljo so v Šmartnem pri Litiji obravnavali najdbo eksplozivnih sredstev, kjer je pristojna služba poskrbela za  uničenje.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

V spletni goljufiji oškodovana za več 1000 evrov

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja, poleg rednih nalog, obravnavali še: PP Hrastnik Prijavo kaznivega dejanja v ponedeljek. Neznani storilec je poškodoval vetrobransko steklo...