today-is-a-good-day
8.1 C
Trbovlje
četrtek, 29. februarja 2024
ZON.siAktualnoPijan in brez izpita, s ceste naravnost v jarek

Pijan in brez izpita, s ceste naravnost v jarek

V minulem tednu so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog posredovali še:

PP Hrastnik

V torek so na podlagi odredbe sodišča, opravili hišni preiskavi, pri katerih je bil najdena manjša količina snovi za katero se sumi, da so prepovedane droge. Zoper posamezna kršitelja pa vodijo postopek o prekršku.

V postopku so imeli občana, ki so mu zasegli manjšo količino snovi, za katero se sumi, da je prepovedana droga in vodijo postopek o prekršku.

Prometno nesrečo so obravnavali v torek zjutraj. Udeleženi sta bili dve vozili, kjer je eden od voznikov v križišču vzel prednost drugemu. Zoper povzročitelja vodijo postopek o prekršku.

Policisti so v večernem času obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je na cesti iz Kisovca proti Zagorju zaradi vožnje na premajhni oddaljenosti od desnega roba vozišča, z vozilom zapeljal v jarek. Z voznikom je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, rezultat pa je pokazal 0.91 mg/l v izdihanem zraku, voznik pa ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper voznika vodijo postopek o prekršku.

PP Trbovlje

V ponedeljek v večernem času je neznanec na parkirišču v Trbovljah pristopil do parkiranega osebnega avtomobila in iz njega odtujil steklo vzvratnega ogledala in s tem lastnika oškodoval za 100 evrov.

V Zagorju ob Savi so v torek občanu zasegli neznano snov, za katero sumi, da
je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo zoper njega izveden prekrškovni postopek.

Policisti so v sredo v popoldanskem času intervenirali na območju Trbovelj, kjer se
je kršitelj pod vplivom alkohola, nasilno in nedostojno vedel do občanov. V nadaljevanju je bil pridržan, zoper njega pa vodijo postopek o prekršku.

V četrtek večernem času so v Trbovljah občanoma zasegli neznano snov za katero se sumi, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper njiju izvedli prekrškovni postopek.

PP Zagorje ob Savi

O kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru so bili policisti obveščeni v ponedeljek, o dogodku pa še zbirajo obvestila.

V torek so obravnavali dve prometni nesreči, v prvi so zaradi majhnih poškodb na udeleženih vozilih odstopili od ogleda in udeležencema izdali obvestilo o odstopu, v drugi pa se je voznica, ki je izgubila oblast nad vozilom in zapeljala v potok lažje telesno poškodovala. Zoper voznico bo uveden prekrškovni postopek.

Obravnavali so tudi dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari, pri katerem je neznani storilec poškodoval parkiran osebni avtomobil in v drugem primeru vložek cilindrične ključavnice na vhodnih vratih stanovanja. Policisti še zbirajo obvestila o storilcu.

PP Litija

Zgodila se je prometna nesreča z manjšo materialno škodo. v ponedeljek v naselju Veliko Trebeljevo, kjer je bilo ob izpolnjenih pogojih izdano je bilo obvestilo o odstopu.

Prometno nesrečo so policisti obravnavali tudi v naselju Spodnji Log, kjer je voznica zaradi vožnje preblizu desnega roba trčila v tri parkirana vozila. Zoper voznico vodijo postopek o prekršku.

Sum kaznivega dejanja ponarejanje listin, so zabeležili litijski policisti, ki o okoliščinah še zbirajo obvestila.

Zoper voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola (0.69 mg/l) vodijo postopek o prekršku.

V torek so imeli na dnevnem redu poskusu vloma v stanovanjsko hišo, o okoliščinah zbirajo obvestila.

V sredo v Litiji so obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, kjer je bilo
ob izpolnjenih pogojih izdano je bilo obvestilo o odstopu.

Na podlagi odredbe sodišča so opravili hišno preiskavo, pri katerih je bil najdena manjša količina snovi za katero se sumi, da je prepovedana droga. Zoper kršitelja pa vodijo postopek o prekršku.

Zabeležili so tudi prometno nesrečo, v kateri je neznani voznik trčil v parkirano vozilo in s
kraja odpeljal ne da bi nudil podatke udeležencu. Policisti o tem še zbirajo obvestila.

V četrtek, okoli 10. ure so bili obveščeni o prometni nesreči v Litiji v kateri je bila samoudeležena voznica osebnega vozila. Zaradi zdravstvenih težav je zapeljala izven vozišča in trčila v stanovanjskih objekt. V nesreči se je lažje poškodovala. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče.

Intervenirali so v zasebnem prostoru v naselju Litija zaradi kršitve javnega reda in miru in zoper kršitelja vodijo postopek o prekršku.

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Leto 2024 začeli s prenovljeno športno dvorano

Športno dvorano s 500 sedeži in šestimi garderobami so pošteno preuredili. Prenovo so konec lanskega leta počastili s koncertom radeške godbe, otroci pa na...