-- OGLAŠEVANJE --

Pester vikend: kraje, pretepi in prometne nesreče

-- OGLAŠEVANJE --

Zasavski policisti so imeli aktiven vikend in namesto spročanja na Domfrci in vaših veselicah, so lovili zmikavte, pretepače in pisali kazni prometnim kršiteljem.

V  petek  so  bili  policisti  obveščeni o tatvini iz trgovine v Trbovljah, neznanec je odtujil izdelke v vrednosti 55 evrov.

V  Kisovcu  se  je  pripetila  prometna nesreča zaradi vožnje po nasprotnem voznem  pasu  66-letnega voznika, ki je trčil v nasproti vozeče vozilo. Pri tem sta se voznika lahko telesno poškodovala.

Prometna nesreča z materialno škodo se je pripetila tudi v Zagorju, kjer je 18-letna  voznica  pri  premiku  po  parkirnem  prostoru trčila v parkirano vozilo  in  s kraja odpeljala ne da bi oškodovanki nudila svoje podatke oz.
obvestila policijo. Policisti so ji izročili globo.

Tudi  v  Hrastniku  se je pripetila prometna nesreča z materialno škodo in zaradi izsiljevanja prednosti 29-letne voznice, ki se je vključevala v promet, pri tem pa izsilila prednost 25-letni voznici.

Policisti  so  intervenirali  v  Trbovljah,  kjer  je  prišlo  do spora med občanoma. Obema kršiteljema je bila izrečena globa.

V nočnem času so zaradi glasne glasbe intervenirali v Zagorju in 33-letnemu kršitelju izrekli globo.

V  soboto  je  varnostnik  v trgovini v Zagorju pri tatvini izdelkov prijel 48-letnega Zagorjana, zoper katerega bodo policisti podali kazensko ovadbo.

V  Zagorju  so pri 21-letnemu občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bo izdana odločba o prekršku.

Včeraj pa so  policisti  obravnavali tatvino kolesa s pomožnim motorjem v Hrastniku.  59- letnega tatu so našli, mu zasegli kolo, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba.

V  Zagorju  se  je  pripetila  prometna  nesreča z materialno škodo  zaradi nepravilne  vzvratne  vožnje 52-letnega Zagorjana, ki je z vozilom zapeljal iz ceste in se prevrnil.

Na  območju  Zagorja  je prišlo do pretepa med očetom in sinom. Dogodek ima znake kaznivega dejanja. Policisti bodo podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --