0 C
Trbovlje
četrtek, 9. decembra 2021
ZON.siŠportOsem medalj karateistom, Urošu zlata!

Osem medalj karateistom, Urošu zlata!

V soboto, 20. novembra je v naši prestolnici potekal mednarodni karate turnir “Ljubljana Open 2021«. Na tekmovanju je nastopilo 359 tekmovalk in tekmovalcev iz 71 klubov iz 8 držav. Karate klub Trbovlje so zastopali Eva Kolander, Aljaž Hvala, Jure Krajnc, Denis Šehič, Kenan Isakovič, Marko in Uroš Markuljevič ter Domen Zidar. Vodila sta jih trenerja Miha Kovačič in Edin Salkič. Vlogo sodnice je opravljala Aida Medič.

Prejemniki vseh šestih medalj iz vrst Karate kluba Trbovlje so odličja osvojili v športnih borbah. Zmagovalec Odprtega prvenstva Ljubljane je postal Uroš Markuljevič v kategoriji mladincev nad 76 kilogramov. Domen Zidar se je pomeril v dveh kategorijah, in sicer pri mlajših članih in članih. V prvi je osvojil tretje mesto ter v članski kategoriji drugo mesto. Bronaste medalje so osvojili Eva Kolander pri kadetinjah do 54 kilogramov, Denis Šehič pri mladincih do 61 kilogramov in Marko Markuljevič pri mladincih do 76 kilogramov.

“Že ta vikend čaka pet trboveljskih tekmovalcev nastop na Balkanskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane, ki se ga bodo udeležili v sklopu reprezentance,” je nov tekmovalni konec tedna napovedal tajnik Karate kluba Trbovlje Jernej Simerl.

REZULTATI:

ŠPORTNE BORBE:
Kadetinje do 54 kg:
3. mesto: Eva KOLANDER

Mladinci do 61 kg:
3. mesto: Denis ŠEHIČ

Mladinci do 76 kg:
3. mesto: Marko MARKULJEVIČ

Mladinci nad 76 kg:
1. mesto: Uroš MARKULJEVIČ

Mlajši člani do 67 kg:
3. mesto: Domen ZIDAR

Člani do 67 kg:
2. mesto: Domen ZIDAR

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Na Mareli in v Rajski dolini smučarji že ta vikend

Višje vrhove je v Zasavju že dodobra pobelil sneg in kar samo od sebe se ponuja vprašanje, kam jo lahko človek mahne v domačih...
X