23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoOdprt je javni razpis za kadrovske štipendije

Odprt je javni razpis za kadrovske štipendije

RRA Zasavje je 31. 08. 2020 na svoji spletni strani objavila prijavno dokumentacijo Javnega razpisa za sofinanciranje projektov kadrovskih štipendij delodajalcem za šolsko/ študijsko leto 2020/21 v okviru Regijske štipendijske sheme Zasavje.

Na razpis se lahko prijavijo delodajalci, ki želijo štipendirati vsaj enega dijaka in/ali študenta in imajo sedež ali poslovno enoto v občinah Trbovlje, Hrastnik, Zagorje ob Savi ali Litija ter izpolnjujejo druge razpisne pogoje.

Delodajalci se na razpis lahko prijavijo tudi v primeru, da še nimajo izbranega štipendista. Pridobijo lahko nepovratna sredstva v višini 50 odstotkov celotne štipendije ali 70, če gre za deficitaren poklic. Štipendisti sicer lahko hkrati prejemajo državno ali Zoisovo štipendijo ter sofinancirano kadrovsko štipendijo. Ne smejo pa hkrati prejemati sofinancirane kadrovske štipendije in štipendije za deficitarne poklice.

Oddaja vlog je možna od torka, 1. 9. 2020 dalje, razpis pa je odprt do porabe sredstev oz. najkasneje do 30. 9. 2021.

Sofinancirana sredstva delodajalcem za izplačilo kadrovskih štipendij v okviru RŠS Zasavje so zagotovljena do konca šolskega/ študijskega leta 2021/2022.

Pogodba o sofinanciranju kadrovskih štipendij, ki jo skleneta delodajalec in RRA Zasavje, delodajalca zavezuje, da po koncu izobraževanja štipendista zaposli za najmanj 1 leto.

Operacijo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč