-- OGLAŠEVANJE --

Odločitev je padla! Izbrali ravnateljico vrtca

-- OGLAŠEVANJE --
Člani Sveta zavoda Vrtca Litija so včeraj soglasno izglasovali kandidatko Liljano Plaskan za ravnateljico vrtca, nam pove Renata Mlinar, predsednica sveta zavoda.

Trudnove na predstavitve ni bilo

Kandidatki Aja Trudn in Liljana Plaskan sta bili povabljeni, da predstavita svoja programa vodenja vrtca na Občini Litija, na vzgojiteljskemu zboru in Svetu staršev. Plaskanova se je vseh treh dogodkov udeležila, Trudnova pa v vseh treh primerih, brez utemeljitve, opravičila svojo odsotnost, zato je njen program vodenja na vzgojiteljskem zboru in seji sveta staršev predstavila Mlinarjeva.
Celoten postopek bo zaključen v sredini junija, ko bo pridobljeno mnenje Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, še doda predsednica sveta zavoda.

Vesela novega mandata

“Vesela sem, da me je svet zavoda podprl in mi zaupal nov mandat za vodenje Vrtca Litija. Verjamem, da so člani sveta zavoda prepoznali uspešno delo vrtca, ki ga vodim deseto leto. V tem času sem veliko energije vložila v ljudi, v medsebojne odnose in razvoj pozitivne klime med zaposlenimi, v odnose s starši in z ustanoviteljem. Ocenjujem, da je naš vrtec kakovosten, kar nam sporočajo tudi starši in okolica. Še naprej si bom prizadevala, da bomo vsi zaposleni svoje poslanstvo opravljali zavzeto, odgovorno in v dobrobit otrok ter njihovih staršev. Svojim sodelavcem zaupam in hkrati hvaležno ugotavljam, da sledijo mojim prizadevanjem za kakovost in odličnost na vseh področjih delovanja vrtca. To pa je vizija, ki ji bomo sledili tudi v prihodnje,” je za naš portal povedala Liljana Plaskan, ravnateljica vrtca.

Sorodni članki:

Dve v boju za “ravnateljski stolček”

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

-- OGLAŠEVANJE --