-- OGLAŠEVANJE --

Očistili bodo rudarska obeležja

-- OGLAŠEVANJE --

S pogledom v prihodnost in s spoštovanjem do preteklosti in spomina na 250 let rudarjenja v Zagorju Društvo RMED Srečno Zagorje v soboto, 8. aprila, ob 9. uri, vabi na spomladansko akcijo čiščenja in urejanja rudarskih obeležij.

Na akcijo z lastnim orodjem

Udeleženci se bodo zbrali pri Rudarskem muzeju Zagorje v Kisovcu. Na akcijo naj pridejo primerno obuti in oblečeni za delo (obrezovanje drevja, puljenje plevela, grabljenje, barvanje, pometanje,…), priporočajo v društvu. Zaželeno je, da s seboj na akcijo prinesejo delovne rokavice, grablje, vrtne škarje, žago, motorno žago, sekiro, …

Za pijačo bo poskrbljeno, čistilno akcijo pa bodo zaključili ob 12.30, z malico pri športnem domu v Kisovcu. V primeru slabega vremena bo akcija prestavljena na soboto, 22. aprila.

Zaradi organizacije malice je zaželeno, da se na akcijo prijavite preko elektrosnke pošte: rmed.srecno@gmail.com ali po telefonu: 041-570-496 (Borut Flisek).

Udeleženci lanske akcije.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

FOTOGALERIJA: Gasilci so se sami “lotili” evropskih projektov, s katerimi posodabljajo svoje prostore in opremo

Kar sami so pripravili projekt, se javili na razpis za evropska sredstva in z njimi postavili sončno elektrarno na streho ter prenovili prostore. Gasilski...
-- OGLAŠEVANJE --