12 C
Trbovlje
četrtek, 23. septembra 2021
ZON.siAktualnoObnova se lahko prične

Obnova se lahko prične

Državna revizijska komisija je dala zeleno luč za začetek del na Opekarni.

Zahtevek neizbranega ponudnika je državna revizijska komisija za revizijo postopkov oddaje javnih naročil zavrnila kot neutemeljenega. Občina Trbovlje bo tako nadaljevala s postopkom oddaje naročila, v pripravi je pogodba z izbranim izvajalcem del ter postopek zbiranja ponudb za opravljanje nadzora in koordinacijo del.

Obnova Opekarne se začne avgusta

“Pričakuje se, da bo pogodba podpisana najkasneje v prihodnjem tednu, z izvajanjem del bomo pričeli drugi teden v avgustu, ker ima glavni izvajalec del kolektivni dopust v zadnjem tednu julija in prvem tednu v avgustu,” so povedali na občini Trbovlje.

Predvidena dela prenove na Opekarni so rekonstrukcija javnih poti z ureditvijo parkirišč, zelenic in ekološkega otoka ter obnova vseh komunalnih vodov. Trenutno na tem območju poteka 5. faza obnove vročevoda. Celotna investicija je vredna 372.000 evrov.

opekarna naert2

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V Steklarni Hrastnik iščejo novo moč

V hrastniškem podjetju s 160-letno tradicijo so objavili potrebo po dodatni delovni sili. Iščejo namreč samostojnega strokovnega sodelavca (m/ž) v špediciji. Steklarna Hrastnik ponuja...