Objekt OŠ Trbovlje mora biti nared za prevzem ta teden

0
19
Foto: Pred dvema letoma energetsko sanirana OŠ Trbovlje.

Na trboveljski občini so se tik pred zaključkom del odločili za montažo novih pregradnih zaves in košev vključno s podkonstrukcijo.

Izvajalec namreč za obstoječo dotrajano opremo ni garantiral, zato so se na občini odločili za zamenjavo podkonstrukcije. Vprašljivo naj bi bilo predvsem to, ali bo nova oprema na obstoječi konstrukciji sploh zdržala oziroma ali bo prestala montažo opreme. Razpis za novo opremo je odprt do petka, 27. junija, telovadnico pa naj bi pričeli opremljati v prvi polovici julija. Dela v telovadnici naj bi se zaključila 25. avgusta.

Kot pravijo na občini, se ves čas trudijo, da bi se novo šolsko leto začelo brez težav. Ali bodo dela res zaključena do 26. junija? ‘Dela morajo biti zaključena 26. junija in do tega datuma naj bi bil objekt tudi prevzet. Ocenjujemo, da bodo dela v sami telovadnici zaključena v sredini meseca avgusta,’ so sporočili s trboveljske občine.

Prvotna ocena projekta je bila 2,7 milijona, zdaj je 2,9. In kot pravi Vesna Jesih iz oddelka za splošne zadeve: ’To so odstopanja v nekih razumnih mejah, velik del tega povečanja pa je na račun celotne obnove telovadnice’

PUSTI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here