-0.7 C
Trbovlje
sreda, 29. marca 2023
ZON.siAktualnoObčina Zagorje v središču mesta oddaja štiri poslovne prostore

Občina Zagorje v središču mesta oddaja štiri poslovne prostore

Občina Zagorje ob Savi v središču mesta, ob tržnici, oddaja štiri poslovne prostore na Cesti zmage 33, kjer je med drugim tudi poslanska pisarna. Rok za oddajo prijav za najem poslovnih prostorov je 10. avgust. 

Občina oddaja poslovne prostore v drugem in tretjem nadstropju stavbe, in sicer v druge nadstropju pisarno v velikosti dobrih 13 kvadratnih metrov, nadstropje višje pa pisarne, velike dobrih 10, 14 oziroma 18 kvadratnih metrov. Vse pisarne vključujejo souporabo drugih skupnih prostorov v posameznem nadstropju. 

Pisarne Občina oddaja za nedoločen čas z odpovednim rokom, ki ne sme biti daljši od 6 mesecev, najemnik pa bo med drugim kril vse stroške vzdrževanja in tudi tiste, za katere se bodo dogovorili s pogodbo. Višina najemnina bo določena v skladu z občinskim odlokom o najemu poslovnih prostorov, v kolikor bo za posamezen poslovni prostor več prijaviteljev, pa bodo potekala pogajanja, v katerih bo zmagal interesent, ki bo za določen prostor ponudil višjo najemnino. 

Podrobnosti o oddaji posameznega poslovnega prostora se nahajajo na spletni strani občine, kjer se nahaja tudi obvezna prijavnica. Za dodatna pojasnila pa se interesenti lahko obrnejo na Lucijo Baš po elektronski pošti lucija.bas@zagorje.si ali na telefonsko številko 03 56 55 735.

SORODNI ČLANKI:

V najem občinski poslovni prostor

- Oglaševanje -

Najbolj brano


Preberite tudi

Bodo za Ceroz župani sklenili roke ali bodo Trbovlje še naprej solirale?

Bolj kot ne potihem so se včeraj sestali župani, predstavniki občin lastnic regijskega centra v Uničnem. Litija, Radeče, Hrastnik, Zagorje in še občina Trbovlje,...
X