-- OGLAŠEVANJE --

Občina vseh stanovanj in hiše ni uspela prodati, zdaj so znižali cene

-- OGLAŠEVANJE --

Medtem ko je Občina Hrastnik uspešno prodala gozd v Turju in sklop petih stanovanj na Dolu, pa je zanimanja za druga stanovanj precej manj. Tako niso prodali niti dela hiše na Brnici za 40 tisočakov, niti garsonjere za 13.000 evrov. 

Del hiše na Brnici se zdaj prodaja za 35 tisoč evrov, stanovanje na Taborniški poti, ki je nenaseljeno in ga je občina poskusila prodati za vsaj 13.000 evrov pa je zdaj naprodaj za 11.000 evrov.

Nadaljuje se tudi zbiranje ponudb za hišo na Cesti 3. julija 14. Starejša dotrajana hiša je potrebna obnove, je pa v ceno vključeno tudi zemljišče 500 kvadratnih metrov. Stavba ni vpisana v kataster stavb, občina pa jo v drugo prodaja za 75.000 evrov.

Skoraj 70 kvadratnih metrov veliko stanovanj na Trgu Franca Kozarja ima po novem ceno 125.000 evrov. Kupce bo moral, tako kot pri ostalih prodajah, odšteti še davek.

Čas za oddajo ponudb je še do 18. avgusta, je pa potrebno za udeležbo plačati varščino. Občina bo nepremičnine prodala najboljšemu ponudniku.

Občina prodaja: Del hiše za 40.000 evrov, stanovanje za 13.000 evrov

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --