-- OGLAŠEVANJE --

Občina prodaja: Del hiše za 40.000 evrov, stanovanje za 13.000 evrov

-- OGLAŠEVANJE --

Občina Hrastnik je objavila seznam nepremičnin, ki jih prodaja. Med njimi tudi stanovanje z izklicno ceno 14 tisoč evrov, pa sklop 5 stanovanj, tudi hišo sredi Hrastnika in gozd v Turju. Novi lastniki nepremičnin bodo tisti, ki bodo na javnem zbiranju ponudb ponudili največ.

Na Taborniški poti občina prodaja stanovanje v 1. etaži v velikosti nekaj manj kot 25 kvadratnih metrov. V enoti sta dve sobi, stanovanje pa je prazno. Izhodiščna cena znaša 14.000 evrov, kupec pa plača tudi davek in vse stroške ob prodaji.

Hiša, ki stoji na naslovu Cesta 3. julija 14, se prodaja za 80.000 evrov. Poleg stavbe se prodaja zemljišče v izmeri 500 m2. Gre za starejši stanovanjski objekt, ki je potreben obnove.

Na Dolu pri Hrastniku v stanovanjsko poslovni stavbi, v kateri je spodaj živilska trgovina, se prodaja 5 različno velikih stanovanj. Od 33 kvadratov do 51,50 koliko meri največje. V enem od stanovanje je najemnik. Stanovanjem pripadajo še skupni prostori, najnižji znesek za nakup nepremičnine pa znaša 115 tisoč evrov.

Še ena hiša oziroma njen del je na prodaj tik ob glavni cesti na Brnici. Starejši stanovanjski objekt je potreben obnove, občina pa ga prodaja za 40 tisočakov. Predmet prodaje je tudi zemljišče (cca 170 m2), na katerem hiša stoji, ne pa tudi zemljišče ob objektu.

Med večinoma stanovanjskimi nepremičninami pa je na voljo za nakup tudi gozd v Turju. Skoraj 4500 kvadratnih metrov gozdne površine prodaja občina z izklicno ceno 5 tisoč evrov.

Najdražja nepremičnina med razpisanimi je vsekakor stanovanje na Trgu Franca Kozarja, katerega je ocenjena vrednost kar 130.000 evrov. Prazno stanovanje meri 69,20 kvadratnih metrov in je v 3. etaži.

Na javno zbiranje ponudb se lahko vključi vsaka pravna in fizična oseba, ki v skladu s pravnim redom RS lahko postane lastnica nepremičnine. Za vse nepremičnine je potrebno vplačilo varščine v dorečenem roku, izbrali pa naj bi ponudnika, ki bo ponudil najvišji znesek. Več o načinu sodelovanja in nakupu nepremičnin najdete na spletni strani občine.

Dobrih 18 tisočakov za stanovanje v Hrastniku

 

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --