24 C
Trbovlje
torek, 28. septembra 2021
ZON.siAktualnoDOPOLNITEV: Neregistrirano vozilo vozil brez izpita, njegovo življenje še vedno v nevarnosti

DOPOLNITEV: Neregistrirano vozilo vozil brez izpita, njegovo življenje še vedno v nevarnosti

Ob 17.35 sta na cesti Izlake – Drtija, občina Zagorje ob Savi, trčili osebni vozili, poroča Regijski center za obveščanje Trbovlje.

Gasilci PGD Trbovlje-mesto in Zagorje-mesto so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom rešili ponesrečenca iz vozila, odklopili akumulatorja, ter  nudili pomoč pri prenosu ponesrečenca do reševalnega vozila. Vozišče, po katerem je bila razlita motorna tekočina, so posuli z absorbentom in zavarovali kraj pristanka helikopterja, nato pa nudili pomoč delavcem avtovleke pri nalaganju vozila.

Reševalci NMP Zagorje ob Savi so v nesreči poškodovani osebi na kraju oskrbeli ter eno odpeljali z reševalnim vozilom v SB Trbovlje, drugo ponesrečeno osebo pa je s helikopterjem prepeljala v UKC Ljubljana posadka helikopterja Slovenske vojske skupaj z dežurno ekipo HNMP na Brniku.

DODANO, 14. 5. 2021, 9:10: Odgovor PU Ljubljana

V prometni nesreči na Kandršah sta bila udeležena voznika osebnih vozil. Po do sedaj  znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je 18- letni voznik, ki je pripeljal iz  smeri Kandrš zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v vozilo, ki je pripeljalo nasproti. Pri tem se je povzročitelj nesreče huje telesno poškodoval in bil s helikopterjem odpeljan v UKC Ljubljana, njegovo življenje je ogroženo, še pojasnijo policisti.

Udeleženi 42-letni voznik se je v nesreči laže poškodoval. V postopku so policisti ugotovili,  da 18-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja in je vozil neregistrirano vozilo.  Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja nevarne vožnje, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

 

 

Foto: Arnold Matthes

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Janez Janša na “raufnk” ja, pred medije ne

Po tem, ko se je predsednik vlade Janez Janša v sklopu vladnega obiska že včeraj mudil v Zasavju in splezal na najvišjo zasavsko atrakcijo...