22.5 C
Trbovlje
četrtek, 16. septembra 2021
ZON.siAktualnoNovi najemnik koče začne poleti

Novi najemnik koče začne poleti

Planinsko društvo Zagorje išče novega najemnika planinske koče na Zasavski Sveti gori, saj se bo dosedanja najemnica upokojila.

Novega najemnika iščejo za obdobje petih let, pisne vloge, v katerih naj bi kandidati predstavili tudi svojo vizijo vodenja koče, sprejemajo do 10. aprila. Novi najemnik bo delo nastopil po 15. juliju.

Da se bodo obiskovalci radi vračali

Po besedah Ferdinanda Drnovška iz Planinskega društva Zagorje si želijo najemnika, ki bo dobro opravljal svoje delo in poskrbel, da se bodo obiskovalci radi vračali. “Temeljni pogoj je, da imajo kandidati prijavljen s.p., da lahko opravljajo gostinsko dejavnost. Ker gre za objekt Planinske zveze Slovenije, je potrebno upoštevati tudi njihove smernice. Sicer pa bomo vse kandidate povabili na razgovor.”

Prejeli certifikat družinam prijazna koča

Koča je odprta vse leto, novi najemnik bo lahko, če bo želel, v koči tudi bival. Planinsko društvo Zagorje je kočo na Zasavski Sveti gori pred dnevi tudi predstavilo na sejmu Alpe Adria. Planinska zveza Slovenije jim je podelila tudi certifikat družinam prijazna koča, je povedal Drnovšek, uradno ga bodo prevzeli marca.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

Regija bogatejša za novo napravo za novorojenčke

Danes dopoldan je v Splošni bolnišnici Trbovlje potekala krajša slovesnost ob predaji najnovejše naprave za fototerapijo novorojenčkov, ki jo je v okviru projekta T-2 ♥...