-- OGLAŠEVANJE --

“Nova” omejitev hitrosti, druge šolske poti, dodaten prehod za pešce …

-- OGLAŠEVANJE --

“Kot vsako leto se na prvi šolski dan intenzivno pripravljamo že avgusta” pravi prvi mož hrastniške policije, kjer so usmeritve za spremembo signalizacije in označitve varnih poti že podali na občino, ti pa so obljubili, da bodo do prvega šolskega dne vse kot mora biti.

Na Dolu novo postajališče, nov prehod za pešce in zmanjšanje omejitve hitrosti

Da bo na Dolu pri Hrastniku spremenjen prometni režim smo že poročali (TUKAJ). In poleg začasnega postajališč bo na novo urejen tudi prehod za pešce med cerkvijo in župniščem, policisti pa bodo vsaj prva dva tedna s svojo prisotnostjo skrbeli za varnost udeležencev v prometu. Prav zaradi varnosti, bo omejitev hitrosti “okoli cerkve” na Dolu spremenjena na 30 km/h.

Prisotnost policistov bo najbolj opazna v prvih dneh, otroke pa bodo spremljali še vsaj do 10. septembra, obljubi Turnšek, na Dolu še dlje. Otroci, ki se bodo vozili v glasbeno šolo bodo na šolski prevoz vstopali izven glavne ceste, pri gasilskem domu, prav tako bo v Podkraju.

Policisti bodo zelo pozorni tudi na prehode na Logu, na Trgu Franca Kozarja ter seveda na Dolu pri Hrastniku. Najbolj kritični točki sta po besedah hrastniškega komandirja prehod na Trgu Franca Kozarja, pri banki ter prehod pri Logu 1, kjer gre cesta v klanec in je preglednost slaba.

Starši prvošolškov na sestanek s policistom

Policisti se bodo v Hrastniku danes sestali s starši prvošolcev, v petek pa še s prvo- in drugošolci. Vse otroke prvih dveh razredov bodo popeljali po varnih šolskih poteh, nekaj teh je letos spremenjenih, še izvemo.

Ob preurejenem cestišču na Veličkovi je po novem šolska pot speljana malce drugače in pa na Dolu – levo iz Grče proti blokom in do začasnega avtobusnega postajališča.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --