23.6 C
Trbovlje
petek, 24. septembra 2021
ZON.siAktualnoNov predsednik uprave SDH Trboveljčan Janez Žlak

Nov predsednik uprave SDH Trboveljčan Janez Žlak

Janez Žlak, ki je še nedavno deloval kot likvidacijski upravitelj družbe RTH je bil pred nastopom nove funkcije zaposlen na Petrolu. Njegovo mesto v RTH bo zasedel direktor družbe Spekter Stanislav Sotlar. 

Po besedah predsednice nadzornega sveta SDH Karmen Dietner je odločitev padla, ker jih je Žlak prepričal s svojimi izkušnjami, znanjem in izobrazbeno širino. Njegove osebnostne lastnosti in kompetence bodo, kot je še dodala, prišle do izraza pri pripravi institucije na preoblikovanje v demografski sklad.

Trboveljski direktor je pripravljen na trdo delo, je danes dejal za naš portal. S tem, ko so ga izbrali za vodilno funkcijo v Slovenskem državnem holdingu, so potrdili njegovo dosedanje dobro delo, je prepričan. “Na RTH ne bomo pozabili” je odločen Žlak, ki bo še vedno prisoten tudi v Zasavju.

V kratkem imenovana skupina “za pripravo terena” za gradnjo hidroelektrarn

Najverjetneje že v prihodnjem tednu naj bi se izoblikovala skupina, ki bo skrbela za posle povezane z gradnjo hidroelektrarn na Srednji Savi – dokler se ne ustanovi Infra, torej podjetje, ki bo bdelo nad gradnjo in delovanjem hidroelektrarn. Da naj bi bile ideje, da sedež podjetja postavijo prav v upravno stavbo RTH sredi Trbovelj, Žlak pozna, a odločitev o tem še ni padla. Stavbo je pred časom kupil Spekter, čigar lastnik je Stanovanjski sklad Slovenije, ki naj bi v stavbi uredil varovana stanovanja.

Rudniku zmanjkuje denarja, (po)rabijo milijon evrov na leto!

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

So drugačni – pa kaj potem! Vsak je dragocen diamant …

Z naraščanjem življenjske dobe narašča tudi število obolelih ljudi za demenco. Alzheimerjeva bolezen je najpogostejši vzrok demence, ki se začne neopazno in postopoma napreduje. Včeraj...

Funk Fu z novim singlom Skica

Pokopališke poti do nove podobe

Obvestilo o POPOLNI zapori parkirišč