14.1 C
Trbovlje
torek, 3. avgusta 2021
ZON.siAktualnoNov asfalt na treh javnih poteh

Nov asfalt na treh javnih poteh

V sklopu modernizacije cest v krajevnih skupnostih je izbrani izvajalec Občine Zagorje ob Savi, družba Sekopt iz Trbovelj, te dni zaključil asfaltiranje dveh cestnih odsekov v KS Šentlambert in enega v KS Tirna.

Tako je zaključena modernizacija javne poti Senožeti-Krivica v dolžini 200 metrov. Pri pripravi del so sodelovali krajani in Krajevna skupnost, družba Sekopt iz Trbovelj pa je položila nov asfalt. Obnovljen je tudi 400-metrski odsek javne poti Špital-Hosta, kjer so prav tako krajani in Krajevna skupnost opravili pripravljalna dela, nato pa je bila položena nova asfaltna prevleka. Novega asfalta pa so se razveselili tudi v KS Tirna, kjer je z dobrim sodelovanjem krajanov in Krajevne skupnosti ter Občine Zagorje ob Savi zaključena modernizacija javne poti Kalce in sicer v dolžini 600 metrov. Asfaltiranje vseh treh odsekov, v skupni vrednosti 80.000 evrov, bo Občina Zagorje ob Savi plačala iz občinskega proračuna.

- Oglaševanje -

Iz kategorije


Preberite tudi

V idealnem trenutku novica o 5 milijonih za kolesarsko stezo

V tednu, ko so se v Zagorju razveselili neverjetnega uspeha Primoža Rogliča, ki je v Tokiu prikolesaril olimpijsko zlato, se dobre novice nadaljujejo. Tako...