-- OGLAŠEVANJE --

Noise Kurilnica

-- OGLAŠEVANJE --
Infundibulum produkcija, ki jo zastopa in vodi Neven M. Agalma, med drugim tudi organizator Zasavje Noisefest International festivala, predstavlja večer industrialne/noise glasbe. Nastopi in povezani dogodki se bodo odvijali v prostorih Delavskega doma Trbovlje v Novi galerij. Serija tovrstnih dogodkov, primerno posameznemu večeru, se podpisuje pod imenom (Noise) Kurilnica.
 
 Jutri, 18. oktobra 2014, v Delavskem domu Trbovlje (Nova galerija – Kurilnica) ob 21.30 uri. 
V ospredju teh dogodkov je eksperimentalna zvrst glasbe in živega nastopa, ki vključuje intenzivno izkušnjo, tako poslušalca kot nastopajočega. Tokrat se bodo razvrstili trije performansi: CON-DOM (uk), BRUT (sco) in HuxDexAA (slo).
 
CON-DOM (UK)
Legenda power electronics/industrialne scene, Mike Dando alias Con-Dom (Control Domination) z brezkompromisno držo in stališčem, ki se kaže v njegovih performansih, razpira in problematizira različne socialne tenzije in oblike kontrole, od političnih, religioznih, rasnih in drugih modusov dominacije. V krogu industrijskega noise-a ga poznajo po besnosti vokalne sporočilnosti in intenzivnosti živega nastopa.

HuxDexAA (SLO)
HuxDexAA je zvočno-performativna entiteta, ki sta jo zasnovala Aphra Tesla in Neven M. Agalma. — Glas in Zvok. Sonornost, ki prihaja z dveh koncev in na/iz-zvočuje svojo prezenco preko ‘organskosti’ glasu in neorganskosti tehničnega artefakta. To kar se proizvaja kot glas in zvok, kljub svoji vpetosti v materialni nosilec, ‘ponavzoča’ objekt-glas, ki je pripet na materialnost, s katero nikoli ne sovpade do konca. Sonornost tako obenem priklicuje in zakriva objekt-glasu/zvoka, prikriva svojo afoničnost. V tem polju in razcepu vznika beseda/molk in glas/ne-zvok. …AA

BRUT (SCO)
Ženska je orožje! Projekt BRUT za katerim stoji Sonia Dietrich, je nastal kot jezen odziv na neenakopravnost ženske vloge v socialnih medijih, post-industrijski glasbi in umetniški sceni. BRUT je “non-art” projekt – BRUT je kisik.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

V Zagorju so pobegnili k sreči … in še dlje

Na Zasavski ljudski univerzi si s sodelovanjem v tej skupni zgodbi želijo povečati motivacijo odraslih za udeležbo v izobraževalnih programih, spodbujati socialno interakcijo, povečati...
-- OGLAŠEVANJE --