-- OGLAŠEVANJE --

Ni praznih stanovanj, primernih za vselitev

-- OGLAŠEVANJE --

Koliko praznih stanovanj in poslovnih prostorov ima v lasti občina Trbovlje?

Prazna stanovanja na Njivi

Občina ne razpolaga s praznimi stanovanji, ki bi bili primerni za vselitev. Razpolaga namreč s sedmimi stanovanji, ki se nahajajo v koloniji »Njiva«, glede katere že nekaj let potekajo dogovori glede obnove oziroma rušitve.

»Stanovanja so bila izpraznjena in jih niti ne obnavljamo niti ne vseljujemo, saj še vedno ni znano, kaj namerava večinski lastnik, to je RTH oziroma podjetje Spekter na tem območju storiti,« so pojasnili na občini Trbovlje.

V evidenci vodijo tudi štiri stanovanja, ki se nahajajo v stavbi na Ulici 1. junija 4, ki pa bodo z novim etažnim načrtom prekvalificirana v podstrešje, saj so, pravijo na občini, neuporabna in bi bil vložek v obnovo nesorazmerno visok.

Za reševanje stanovanjskih stisk

Prav tako je praznih še 10 stanovanj, ki pa jih je potrebno pred vselitvijo novih najemnikov obnoviti, kar občina načrtuje v letošnjem letu. »Poleg tega pa razpolagamo tudi z dvema stanovanjskima enotama, ki predstavljata preurejeno klet in ju bomo prekategorizirali v bivalni enoti ter namenili začasnemu reševanju stanovanjskih stisk občanov,« so povedali na občini Trbovlje.

Poslovni prostori v najem

Občina trenutno razpolaga s 6 praznimi poslovnimi prostori, za 5 od teh je se je pravkar zaključil javni razpis za oddajo v najem, to je na Ulici 1. junija 4, in za prostore fitnes studia na Sallauminesu 8. Za en poslovni prostor, pravijo na občini, pa bo razpis objavljen še ta mesec.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Mladi zagorski nogometaši odlični 5. med 40 ekipami

Med 40 ekipami na turnirju Dragan Mance CUP so mladi zagorski nogometaši dosegli vrhunsko 5. mesto. "Udeležba na takšnem dogodku je za naše mlade nogometaše...
-- OGLAŠEVANJE --