-- OGLAŠEVANJE --

Neznanec poškodoval parkiran avtomobil na Ledenici

-- OGLAŠEVANJE --

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še:

PP Trbovlje

V petek so policisti so po klicu občana intervenirali v stanovanjskem bloku v Trbovljah, kjer je občan motil nočni mir in počitek. Zaradi kršitve so mu policisti izdali plačilni nalog.

Obravnavali so tudi sum kaznivega dejanja poškodovanja vozila. Neznani storilec je poškodoval parkirano vozilo ob športnem parku Ledenica, pri čemer je nastala materialna škoda v višini 300 evrov. Sledi kazenska ovadba. V noči na nedeljo pa so trboveljski policisti po obvestilu občanov intervenirali v zasebnem stanovanju. Ugotovljeno je bilo, da je kršitelj s plinsko pištolo izstrelil več nabojev, zaradi česar so mu policisti pištolo in naboje zasegli. Zoper kršitelja bo podan obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

PP Hrastnik

V petek popoldan so obravnavali sum kaznivega dejanja tatvine na Novem logu, kjer je neznani storilec ponoči iz parkiranega osebnega vozila odtujil stekli vzvratnih ogledal.

V soboto ob 13. uri so na cesti čez Ruardi obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in se pri trčenju lažje poškodoval. Policisti vodijo postopek o prekršku.

V nedeljo ob 12.20 uri so policisti obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal čez robnik krožišča. Policisti vodijo postopek o prekršku.

PP Zagorje ob Savi

V soboto so obravnavali tri prometne nesreče na območju Zagorja ob Savi, v katerih so se udeleženci lažje telesno poškodovalo. V vseh primerih vodijo postopke o prekršku.

V nedeljo so obravnavali dva primera sumov kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obveščali Okrožno državno tožilstvo.

PP Litija

V petek so litijski policisti obravnavali tatvino iz brunarice v okolici Litije. Odtujeni so bili gospodinjski električni aparat in žgane pijače. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obveščali Okrožno državno tožilstvo.

Prav tako so obravnavali prijavo glasne glasbe v zasebnem prostoru na območju Litije. Kršitve po Zakonu o varstvu javnega reda in miru niso ugotovili, so pa v soboto obravnavali še tatvino v trgovini na območju Litije, kjer je bil odtujen prehrambeni izdelek. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti obvestili Okrožno državno tožilstvo.

Obravnavali so tudi vožnjo voznika z vozilom brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar so vozilo zasegli, sledi pa obdolžilni predlog na sodišče. Obravnavali so še prometno nesrečo z udeležbo divjadi na območju PP Grosuplje ter vožnjo voznika pod vplivom alkohola na območju Litije. Tudi v tem primeru sledi obdolžilni predlog na sodišče.

SORODNI ČLANKI:

77-letnik vozil pijan in brez vozniškega dovoljenja

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Radeče: Od vitezov, splavarske gostilne, do vožnje po Savi

Splavarjenje kot etnološka-turistična prireditev je bila izvedena prvič leta 1998 na pobudo Cveta Gerčerja, že nekaj let za zatem (l. 2001) pa je splav...
-- OGLAŠEVANJE --