-- OGLAŠEVANJE --

Nevarno postajališče končno do epiloga?

-- OGLAŠEVANJE --

Avtobus v bližini bivalnih enot v Bevškem ustavlja kar na neoznačenem delu ceste. Hoja do mest, kjer ustavlja avtobus je nevarna, še posebej za šolarje, saj čakališča in hodniki za pešce niso urejeni.

150.000 evrov za avtobusni postajališči

Občina Trbovlje bo zato v sodelovanju z Direkcijo RS za infrastrukturo v prihodnjem letu uredila obojestranski avtobusni postajališči. V predlogu proračuna občine za leto 2018 je v ta namen rezerviranih 150.000 evrov. Del sredstev naj bi prispevala direkcija.

Tudi prehod za pešce, razsvetljava in ekološki otok

Za varen dostop pešcev do čakališč predvidenih avtobusnih postajališč bodo uredili deniveliran hodnik za pešce širine 150 cm, ki bo zaradi strnjene pozidave na več mestih zožan. Uredilili se bo tudi prehod za pešce, cestno razsvetljavo in skladno s prostorskimi možnostmi še ekološki otok.

Za ureditev hodnika za pešce so ob objektu Bevško 14 letos že izvedli gradbene posege v kurilnico navedenega objekta, ki je segal v profil hodnika za pešce.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --