-- OGLAŠEVANJE --

Ne zamudite vrhunca

-- OGLAŠEVANJE --

Tretji del najbolj erotične zgodbe stoletja še pred valentinovim prihaja tudi v kino Trbovlje.

Premiera romantične drame 50 odtenkov svobode bo v Trbovljah potekala v četrtek, 8. februarja, ob 20. uri, istočasno kot v velikih kinematografih po Sloveniji in v svetu.

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati.

V zadnjem, težko pričakovanem delu trilogije Anastasia Steele in premožni ter uspešni poslovnež Christian Grey končno dahneta usodni “da”. Mladoporočenca se odpravita v Evropo na medene tedne polne strasti, toda sredi ljubezenske idile nepričakovano udari tragedija in zdi se, da se bodo uresničile Anine najhujše bojazni.

Ne le filmski hiti, na sporedu tudi slovenski filmi

“Filmske hite v trboveljskem kinu predvajamo istočasno kot po svetu, zato je število obiskovalcev, ki k nam prihajajo iz celega Zasavja in tudi od drugod, v porastu. Po številu ogledov v Zasavju izstopamo tudi zato, ker filmske predstave vrtimo vse leto,” pravi organizatorka kulturnega programa v Delavskem domu Trbovlje Sedija Ibrakić.

V kinu Trbovlje pa poleg filmskih hitov redno predvajajo tudi slovenske filme. “Enkrat mesečno vrtimo slovenske filme. Po vsaki projekciji slovenskega filma pa pripravimo še pogovor z režiserjem in drugimi ustvarjalci filma,” je novost v trboveljskem kinu izpostavila Ibrakićeva.

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

Napihal čez 1 mg/l in kar na licu mesta ostal brez izpita

Policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še: PP Hrastnik V petek je bila občanu zasežena zelena rjava posušena rastlina (sum konoplja)...
-- OGLAŠEVANJE --