-- OGLAŠEVANJE --

Našli rešitev za trboveljski bazen

-- OGLAŠEVANJE --

Kopalci ne bodo ostali lačni in žejni

Edvard Bravec

Kopalci bodo na trboveljskem bazenu dobili jedačo in pijačo, tudi v primeru, če občina Trbovlje do začetka kopalne sezone ne bo našla najemnika za gostinski lokal, je za naš portal zatrdil Edvard Bravec, direktor Zavoda za šport Trbovlje.

“V vsakem primeru bomo poskrbeli za obiskovalce letnega bazena. Če ne bo šlo drugače, bomo ob našem pokritem vrtu na bazenu postavili začasen montažni objekt. Deset let nazaj smo bili verjetno edino kopališče v Sloveniji brez gostinske ponudbe. To se ne bo ponovilo,” zagotavlja Bravec.

Uredili garderobe in zamenjali 1000 ploščic

V kratkem pa se bodo lotili tudi vzdrževalnih del na bazenu, stala bodo okoli 15.000 evrov. Na zahtevo sanitarnega inšpektorja bodo uredili garderobne prostore in s keramiko obložili vstop (stopnice) v srednji bazen. V srednjem bazenu bo potekala tudi sanacija rezkanja dna bazena oziroma odstranitev starih plasti barve ter ponovno pleskanje. 

“Upamo, da v naslednjem letu ali dveh uspemo celoten srednji bazen obložiti s keramiko … res bi bil že čas. Poleg tega bomo na dnu velikega bazena zaradi odstopanja zamenjali do 1000 kosov keramike, ki jih zaradi predolgega dobavnega roka nismo uspeli zamenjati v lanski spomladanski sanaciji. Izvedli bomo tudi vzdrževalna dela v strojnici,” je povedal Bravec.

Foto: Zavod za šport Trbovlje

SORODNI ČLANKI:

Bodo trboveljski kopalci ostali brez osvežitve?

Deli s prijatelji

-- OGLAŠEVANJE --

Najbolj brano

-- OGLAŠEVANJE --

-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --
-- OGLAŠEVANJE --

Preberite tudi

ANKETA: Kaj bi vi prebrali najprej?

Zanima nas, kakšne vsebine so vam najbolj všeč. Kaj je tisto, kar bi prebrali najprej.
-- OGLAŠEVANJE --